Poszukuje emulatora PITAGORA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie najprawdopodobniej padł a chciałbym po prostu wymienic na nowy bez jakiś komplikacji może ktoś ma jakis namiar na sklep bede wdzieczny - i ponowie pytanie czy brak podawania gazu na ciepłym silniku moze być spowodowany uszkodzonym emulatorem - tak przynajmniej twierdzi gazownik

Emulator Pitagoras montuje firma ELPIGAZ. Produkuje go dla niej firma wloska firma AEB. Wyrobów firmy ELPIGAZ nie można kupić poza autoryzowanymi serwisami. Trudno jest też zdobyć jakąkolwiek dokumentację czy oprogramowanie. Wszystko trzymają w tajemnicy, aby klienci nic nie wiedzieli i nie majstrowali samodzielnie. Na ich sronie internetowej też niczego konkretnego się dowiedzieć nie można. Jeżeli chcesz koniecznie zamontować taki sam emulator, to jedź do ich autoryzowanego serwisu i zażądaj naprawy instalacji (na gwarancji lub bez).

Zapytaj na Dauna albo Gersona ew. w Europegas na Mogilskiej.
Pozdro.

Witam.
Na stronie Elpigazu jest link do SHOPGAZ-u gdzie można kupić elementy instalacji gazowych, w jednej z zakładek widziałem emulatory o nazwie PITAGORAS, myślę że tam możesz coś znaleźć. Ja swego czasu kupiłem centralkę, dostawa DHL-em po dwóch dniach, płatność za pobraniem.