[br] moje 126p rajdówka na sprzedaż

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie czy w całości opłaca sie sprzedawać czy ktoś by to łyknął podliczyłem mniej wiecej części to minimum 3500zł byłoby chyba że cos jeszcze pominąłem

Sluchaj ja swoja 900te sprzedalem w calosci i wzialem mniej wiecej tyle ile wzialbym za same czesci, no moze troszke mniej, ale czasowo bardziej oplaca sie w calosci. Najwiekszym problemem jest buda i jesli masz wspawana to klatka, bo wycinac klatki z budy raczej sie nie oplaca, bo wtedy bude juz masz raczej do wyrzucenia. Porob ladne zdjecia i wystaw na otomoto (taniej niz allegro) i czekaj. Ja swoja sprzedawalem tak naprawde z 3 miesiace, zanim trafil sie konkretny zainteresowany. Powodzenia!

są już zainteresowani dla nich napisze co w nim jest tak mniej więcej (tzn mniej niż wiecej)
-silnik jak jeździ kazdy wie i widzi
-skrzynia krótka tj oryginalne kałuży 3, 4 hom A5188
-zawias w bdb stanie tj resor sprezyny żadne made in home + bdb bilstein 4x
-nowe bebny przednie, szczęki ferodo
-dystans 4x20mm + szpilki i nakrętki kupne
-nowe opony 2x + komplet zimówek bdb stanie (niejezdzilem na nich jeszcze )
+ kupe innych opon wszystko na felgach 13'' z CC
-fotel speed + bimarco C + 2x pasy shrot czerwone sztywne stan bdb oprócz speeda który ma łaty ale wygląda tez na bdb
-szyby poliwęglan tylnie 3szt
-lekkie klapy + zapinki
-hebel, obrotomierz
-naba omp + kiera momo

co jeszcze mam sztywny hol obsawana tylko pod hol buda, bez klatki bo lekka nie jest zgnita ale połatana oprócz progów
oc do 04.2009 przegląd do wrzesnia
rok produkcji 1991/1992

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2008-06-02 13:06:48 ]

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2008-06-02 13:07:56 ]

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2008-06-02 13:10:06 ]

ile za skrzynie 3 4 jakby co to wstępnie klepie, i czy nic tam jej sie nie podziało ?

P.S. tylko mi niemów snail że sprzedajesz po przygodzie w będzinie??

to tylko przyspieszylo moją decyzję auto juz jest gotowe tylko tłumik założyć

jak na części to ja jestem zainteresowany dystanasami wraz z szpilami oraz bilami a jak tylko w całości to podaj cene może ktoś się skusi

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2008-06-02 15:37:41 ]

ile za billa? wstępnie klepie

Cytat:
2008-06-02 15:39:51, tabi666 pisze:
ile za billa? wstępnie klepie

no to jesteś drugi w kolejce

Cytat:
2008-06-02 15:37:02, kaza pisze:to podaj cene może ktoś się skusi

przecież podał - 3,5k

[ wiadomość edytowana przez: Max_psg dnia 2008-06-02 17:42:54 ]

zawias w bdb stanie tj resor sprezyny żadne made in home + bdb bilstein 4x

-dystans 4x20mm + szpilki i nakrętki kupne

-fotel speed + bimarco C + 2x pasy shrot czerwone sztywne stan bdb oprócz speeda który ma łaty ale wygląda tez na bdb

-hebel, obrotomierz

Ile cenisz za podane wyżej elementy ?

3,5 to bylo jak sie paru rzeczy nie doliczyłem juz mialem 2 telefony więc za 4k bym sprzedał ze wszystkimi kołami silnik + skrzynia druga seryjna i wszystko cotam mam do malucha jeśli ktoś czegos nie potrzebuje to mozna sie targować ja sobie reszte bez problemu sprzedam, bo ja za mniej niz wyjdą mnie czesci nie sprzedam z tego względu ze ja chętnie" to rozbiore" zeby miec pewne pieniądze

Nie chce Ci robić antyreklamy , ale Twój maluch zadupczał nawet jak był seryjny zupełnie ...
więc to nie ten silnik , bile , zawias itp sprawiaja że jest to szybkie auto tylko łącznik kierownica -pedały
maluch jak maluch , nowy właściciel się rozczaruje

nie żebym był skromny ale ja nieumiem jeździć i każdy to wie musze mieć mocne auto zebym nadrabiał sprzętem, i to kazdy tym sprzętem wjedzie na pudło bez problemu tylko kwestia jakiegoś tam wrażenia

Cytat:
2008-06-02 21:13:33, snail pisze:
nie żebym był skromny ale ja nieumiem jeździć i każdy to wie musze mieć mocne auto zebym nadrabiał sprzętem, i to kazdy tym sprzętem wjedzie na pudło bez problemu tylko kwestia jakiegoś tam wrażenia

dobre

Jak coś to ja byłbym zainteresowany sztywnym, klapami i szybami z poliwęglanu

Cytat:
2008-06-02 21:13:33, snail pisze:

Snail piłeś coś?? Zablokujcie mu wątek żeby się rozmyślił. Ty nie umiesz jeździć? Ściganie z tobą zawsze mnóstwo frajdy mi daje.

nie to jest przemyslana decyzja chce spróbować czegoś innego podobno innym autem niebede umiał jeździć więc musze to sprawdzić
chciałem uzbierać na cos innego i dopiero sprzedać ale jak mam auto to nigdy nie uzbieram musiałbym nie startować wogóle a nie potrafie tak

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2008-06-02 22:19:28 ]

Ile byś chciał za silnik?

autko idzie w całości w dobre ręce więc temat nieaktualny