| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
IrekPapaj ESPERO 2.0 CD Ruda Śląska | 2003-02-14 18:21:27 Mam pytanie w związku z czarnymi listwami bocznymi. To tylko plastik czy listwa metalowa w plastiku? Oryginalnie to klejone do lakieru Czy na śrubach do blachy? Rzecz w tym że na drzwiach pasażera od srony zawiasów zaczęła mi odstawać co utrudnia otwarcie. Kleić ? Dogiąć ? Dokręcić ? Co z tym fantem zrobić ?
Dziękuję i pozdrawiam. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2003-02-14 20:55:06 Zdaje się, że to tylko sam plastyk. Nie ma żadnych śrub - sam klej - przykleja się na takie taśmy 2-stronne. Ja bym chyba odkleił i przykleił jeszcze raz... |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-07-28 22:08:08 Sahel już od dłuższego czasu jeździ bez listwy na drzwiach więc się jego zapytajcie (na privie oczywiście bo on żadko tu zagląda...) |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-08-08 21:56:18 hmm jest jeszcze inny poblem, jak je odkleisz to straca swoj hmmm wyglad.. to znaczy wygna sie tak ze bedzie potrzeba sporo czasu i wysilku zeby je dokleic odpowiendio i zeby nie byly pofaldowane i nierowne...
ja swoja sdroga moze to zrobie i zaszpachluje dziury.. hmmm |