[K] Belki do montażu bagażnika dachowego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Wakacje się zaczynają, trzeba ruszyć na rowerowy szlak, a najpierw mieć czym wywieźć ten rower z miasta

Cytat:
2008-06-05 21:01:55, mmkaczor pisze:
Jak w temacie. Wakacje się zaczynają, trzeba ruszyć na rowerowy szlak, a najpierw mieć czym wywieźć ten rower z miasta

nie rozumie o jakie belki ci chodzi bo jak szukasz samych belek to mam od poldka leżą i rdzewieją czy chodzi ci o cały bagażnik full czyli 2 "belki" i 4 chwytaki czy o sam stelaż na bagażnik na rower

Mam goły dach, potrzebuję sam te belki poprzeczne, do których się przytwierdza bagażnik rowerowy.

A masz do czego przyczepić te belki?
Do belek potrzebne są jeszcze chwytaki.

Dobra. Mam goły dach. Potrzebuję całą bazę pod bagażnik rowerowy. Jakie elementy potrzebuję? Czy ktoś ma całe "to" do sprzedania?

Pare dni temu znalazłem w wyszukiwarce oferte bagażnika od Leszka-z pod Krakowa-z Trojanowic.Ma nadal na zbyciu bagażnik z trzema mocowaniami na rower+narty.Jeśli zagadniesz do niego ,to może ten zakup być rozwiązanie problemu.
Ja też szukam takiego zestawu.W sklepie w Mysłowicach cenią bagażnik- zamocowanie+belkina 180 +45 za uchwyt rowerowy.To wszystko bez zamków ale z gwarancjami .Bagażniki są robione typowo pod dany model samochodu,więc z tąd problem z dopasowaniem do starszych modeli.Mam lanosowski i nie pasuje.

Cytat:
2008-06-08 20:14:31, gafcio pisze:
Bagażniki są robione typowo pod dany model samochodu,więc z tąd problem z dopasowaniem do starszych modeli.Mam lanosowski i nie pasuje.

Nie wiem dlaczego uważasz to za problem. Przecież to jest normalne, że od czasu jak skończyły się samochody z rynienkami to każdy samochód ma inaczej ukształtowany dach, i stąd w każdym bagażnik mocuje się inaczej. Ot idziesz do sklepu i mówisz, że potrzebujesz bagażnik do espero a sprzedawca Ci go sprzedaje.

mam bagażnik + 2 rynny na rowery całośc opchne za 100 złotych jak chcesz odezwij sie na priv

Priv do Leszka poszedł, jeśli to nie wypali, to odezwę się do Ciebie greenberg

Odemnie też poszło na priv -do Greenberga.

zapóżno mój poszedł wczesniej

idzie do kuli , chyba ze ktoś inny ma w rodzinnie kierowce cysterny któremu lubi wyciekać diesel zanim dojedzie na stacje
jutro wrzuce tu zdjecia dziś byłem w wawie i nie miałem kiedy

Cytat:
2008-06-10 17:58:42, greenberg pisze:
idzie do kuli , chyba ze ktoś inny ma w rodzinnie kierowce cysterny któremu lubi wyciekać diesel zanim dojedzie na stacje jutro wrzuce tu zdjecia dziś byłem w wawie i nie miałem kiedy

to trzeba było zabrać go odrazu , kierowsce mam ale małe ilosci ledwo dla brata starcza

Podobno obowiązuje tu sprzedaż drogą licytacji

była licytacja zaczęło sie od 100 i skonczyło sie na 100

Pewnie i była jakaś licytacja-taka "pod stołem"