Nasze wakacyjne wyjazdy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak sobie pomyślałem z wiazku z tym że z Pat_kdb byliśmy na małych wakacjach w tej samej miejscowości wręcz domek obok a nie wiedzieliśmy o tym by sie spotkać, a fajnie tak by było poznać co nie co ludzi z całej polski wiec można by wypisywać kto kiedy gdzie będzie może akurat sie co niektórzy spotkają w tym samym czasie na wakacjach. Co wy na taką opcje??

Ja byłem teraz (7-8.06.200sobota niedziela w Mielnie.
Miło sypatycznie, tylko dyskoteki jeszcze nie banglaja, małolat mało.......-
Emerytki mnie nie bawią..

Cytat:
2008-06-09 22:32:00, Try3ek pisze:
z Pat_kdb byliśmy na małych wakacjach w tej samej miejscowości

Nie zazdroszczę

zawsze to nieco wiecej miejsca niz na drugim fotelu all day long

Lipiec - Sierpien bede najprawdopodobniej w UK - Cornwall'ia
Poczatek wrzesnia - Bałtyk
Koniec wrzesnia - poczatek pazdziernika najprawdopodobniej RPA i Namibia.

ja będę w domu albo w pracy

Cytat:
2008-06-10 12:58:23, CarvMachine pisze:
Lipiec - Sierpien bede najprawdopodobniej w UK - Cornwall'ia

To sie odezwij na prv jak bedziesz znal daty i konkretne miasto, w ktorym bedziesz.

Cytat:
2008-06-10 13:42:01, Borys_PG pisze:
To sie odezwij na prv jak bedziesz znal daty i konkretne miasto, w ktorym bedziesz.

Najprawdopodobnie w Torquay. I zapowiada sie ze caly lipiec i sierpien. Wiec nie tak daleko od ciebie. Zabieram kompa ze soba wiec net to tylko kwestia kilkudziesieciu GBP, wiec nei bedzie problemu sie zgadac.

spoko. Zapraszam w takim razie na pinte zimnego ciderka

Wstepny plan jest by zaliczyc Alpy francuskie w sierpniu, pierwszy i drugi tydzien. Jesli ktos ma podobny plan to prosze o sygnal.

Poniewaz rezyduje w Luksemburgu to moge spotkac sie z wybierajacymi sie na wakacje w te strony czyli do Francji Belgii Holandii Anglii Irlandii itede