Kluczyki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mechanik niedbaluch zgubił mi kluczyki od mojej omci moze ktoś wie czy w roczniku 94 był imobilajzer bo gosciu co dorabia kluczyki mówił mi że dopiero od 95 był montowany imobilajzer a to by ułatwiło i przyspieszyło by sprawę mi

1. nie ten dzial

2. nie ten dzial

3. jw.

4. jw i jw...

5. tez...

6. uzyj wyszukiwarki...

7. chyba byl

8. chyba na pewno byl

9. a moze by uzyc wyszukiwarki jednak

10. qrka musial byc...

11. moze jednak nie ten dzial?

12. na pewno byl!

13. tylko byl w innej wersji niz po 95...

ech... tyle pisania...

ps. nie ten dzial

ps. ps. mechanik fajtlapa - nic, tylko tluc takiego w leb torxem nasadowym, a nastepnie go zmienic...! qrka nie wiem co ja bym zrobil jak by mi taki cep zgubil jedyne kluczyki... ech...

[ wiadomość edytowana przez: chemik333 dnia 2008-06-11 23:06:10 ]

... mechanik pewnie sobie zostawił
nie wiem czy we wszystkich, ale w mojej '94 był

W sumie, to mam w plikach graficznym na bestiales tablicę. Dawać?

Zgubił kluczyki, a za niedługo Tobie się samochód zgubi...
Powiedz mu, że jak zginie samochód, to pierwsze co zrobisz, to idziesz na policję i dajesz na niego namiary, że Ci "zgubił" kluczyki... poza tym chemik333 dobrze prawi - przypierd.. mu porządnie jakąś nasadką, tak żeby już na zawsze pamiętał, że nie wolno gubić nie swoich kluczyków...
Swoją drogą, czy on Ci zapłaci za wyrobienie nowych, bo oryginały w ASO "trochę" kosztują...??

Niech wymieni ci wszystkie zamki + stacyjke na swój koszt to jedyne wyjscie jakie widze.

w innej sytuacji możesz mieć problemy choćby z ubezpieczalnią w razie czego .

Cytat:
2008-06-12 14:01:59, Cleber pisze:
Niech wymieni ci wszystkie zamki + stacyjke na swój koszt to jedyne wyjscie jakie widze. w innej sytuacji możesz mieć problemy choćby z ubezpieczalnią w razie czego .

nie, nie... Niech zwróci Ci kasę za wymianę tego co wyżej, której SAM dokonasz. Nie można wierzyć sk..@&%$..om