| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2008-07-01 06:39:50 W związku z drobnym zmianami w planach dotyczącymi dłubanych silników i koniecznością zwolnienia miejsca w garażu oraz koniecznością pozyskania funduszy informuję co następuje.
Do sprzedania posiadam: 1. wał z silnika 1.6 dohc - kwadrata na tłokach 80mm (symetryczny) - stam bdb, wczoraj wyjąłem z bloku, panewki zarówno główne jak i korbowodowe w zajedwabistym stanie - cena powiedzmy że 100 PLN ![]()
2. korby z silnika 1.6 dohc na tłokach 80mm (pasują również do silnika 1.8 dohc) - stan bdb, do korb dodaję tłoki co na nich są (ale nie jest to żadna rewelacja - zdecydowanie bardziej HUTA niż silnik ale nie chce mi się demontować) - ecna powiedzmy 30 PLN sztuka ![]()
Sorki za jakość zdjęć ale robione na szybkiego, graty też nie umyte ale czasu nie miałem. Ceny jeżeli za wysokie to oczywiście do negocjacji. Dodatkowo posiadam: - blok do takiego silnika, niestety postał kilka lat w szopie więc jego stan wizualny nie napawa optymizmem, blok wymaga szlifa lub tulejowania (nie był tulejowany dotąd) - jeżeli komus się ma przydać to cena złomu powiedzmy że 40 PLN - głowicę do tegoż motoru (upaćkana na masę) bez głowiczek i wałków - powierzchnia styku z blokiem równa (ale głowica do totalnego odnowienia - prowadnice, zawory, plan - ogólnie wsjo) - podobnie jak wyżej jak ktoś chce i mu się ma przydać to cena złomu powiedzmy 50 PLN Blok i głowica aktualne do piątku w sobotę jadą na kolorowankę... wał i korby zostają w pudle na tzw. wszelki... [ wiadomość edytowana przez: Furiosus dnia 2008-07-01 06:43:34 ] |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | 2008-07-01 08:51:28 z tymi panewkami to chyba zartujesz, raz ze nowych komplet to niecale 150zł a dwa ze panewki jak majty kazdy ma swoje i uzytych sie nie pozycza |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2008-07-01 08:55:02
Pomarańcz, ja w żadnym razie nie zamierzam tych panewek sprzedawać (wogóle dla dobra wału i silnika ich nawet za darmo nie dam)... jeszcze mnie bozia nie opuściła... oczywiście zostaną zachowane dla potwierdzenia tego co się działo z wałem i korbami w trakcie eksploatacji |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2008-07-01 12:03:45 - wał i korby dogadane...
aktualne zostają blok i goły plaster głowicy za cenę złomu. |