[O lub wtrynie] szczeniaka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przygarnałem szczeniaka który plątał sie koło mojej pracy. ale ze względu na to że mam juz suke w domu musze znaleźć dla niego dobre ręce.... Ma jakieś 7 miesięcy wiec dużo już nie urośnie i już zakónczył ząbkowanie. Psiak bardzo pojetny spryciarz jest.

zdjecie

Tylko w dobre ręce, nie na łańcuch do pilnowania stodoły, garazu, swapa, itp...

Pies (samiec) odrobaczony, zaszczepiony najlepszą szczepinką (wścieklizna + chyba 10 innych psich chorób). Bardzo przyjazny, troszke początkowo nieufny bo conieco w swym krótkim życiu przeszedł... nie ma pcheł.

do zestawu dokładam szelki nowe + smycz. Tak więc nie wymaga wkładu finansowego... wiecie gotowy do jazdy...

Więcej fotek na maila. mój tel 886-877-930, gg 7550149. Pozdrawiam

Czarek nauczony załatwiać sie na zewnątrz, siada na komendę przybiega na zawołanie.

PS rocznik: końcówka 2007, pierwsza rejestracja 2008...

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2008-06-15 12:38:41 ]

[ wiadomość edytowana przez: tadzik128 dnia 2008-06-15 13:00:56 ]

Cytat:
2008-06-15 12:33:11, tadzik128 pisze:
do zestawu dokładam szelki nowe + smycz. Tak więc nie wymaga wkładu finansowego... wiecie gotowy do jazdy...
PS rocznik: końcówka 2007, pierwsza rejestracja 2008...

ma aktualne OC?
wysyłka gratis?

sory za OT ale nie moglem sie powstrzymac

OC opłacisz w towarzystwie opieki nad zwierzętami - niby trza mieć ciagłosc ale mozna sie wymigać...

a co do wysyłki to mogę gop przywieźć (le wrzuce go do omegi - nie bede targał na lawecie

Śliczny prawda?? - jest tylko jeden wiec okazja niebywała

podniose kundla

Długo sie gotuje?

Jak był go ogladać wietnamczyk to oceniał ze w godzinki nie wiecej bo mięsko jeszcze młode