Zlot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zlot Espero

Mam Wielką nadzieję , że na tyle późno popełniłeś ten nieprzemyślany pomysł , że ..."wszyscy" nie zdążą nawet tego przeczytać przed zlotem...

Jak do tej pory, na nasze szczęście...nikomu nie udało się zrobić bydła na Zlocie Klubu Espero...pewnie dlatego że byli to prawie zawsze Klubowicze lub osoby z gatunku .."znani , polecani"...

Popatrz na fotki i filmy z 2-3 dniowych zlotów lanosa czy innego golfa..może zrozumiesz o co mi chodzi..

Cytat:
2008-06-11 23:49:54, bogdan1 pisze:
Mam Wielką nadzieję , że na tyle późno popełniłeś ten nieprzemyślany pomysł , że ..."wszyscy" nie zdążą nawet tego przeczytać przed zlotem... Jak do tej pory, na nasze szczęście...nikomu nie udało się zrobić bydła na Zlocie Klubu Espero...pewnie dlatego że byli to prawie zawsze Klubowicze lub osoby z gatunku .."znani , polecani"... Popatrz na fotki i filmy z 2-3 dniowych zlotów lanosa czy innego golfa..może zrozumiesz o co mi chodzi..

A co w tym złego, że ktoś kto posiada Espero i nie jest jeszcze w klubie, dowie sie o zlocie W końcu posiadacze Esperaków to nie jakieś tam"bydło" chce to niech przyjeżdza w końcu to jest reklama dla naszego klubu.

Oj B1 przewrażliwiony jesteś jakiś
Do zobaczenia juz juto mam nadzieje

Cytat:
2008-06-12 09:28:01, Paint pisze:
A co w tym złego, że ktoś kto posiada Espero i nie jest jeszcze w klubie, dowie sie o zlocie W końcu posiadacze Esperaków to nie jakieś tam"bydło" kto chce to niech przyjeżdza

Cofam to, po tym co zobaczyłem na zlocie. Mam nadzieję, że zrobiliście jakieś fotki tego cuda

Cytat:
2008-06-15 19:41:42, Paint pisze:
Cofam to, po tym co zobaczyłem na zlocie. Mam nadzieję, że zrobiliście jakieś fotki tego cuda

buuhahaha
Fotki tego cuda widzialem na Poboczem.pl