Ogólne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wątek ten tworze żeby każdy mógł sobie tu wpisać swoje spostrzeżenia na temat forum i nie tylko. Ogólnie mowiąc wszystko co chcecie. Na początek mały rekord dzisiaj było 3/3 użytkowników zalogowanych nieźle jak na poczatek

Na tej stronce w zdjęciach podanej przez pawla z krakowa jest też zdjęcie rajdowej syrenki z trasy rajdu, wspaniały widok. A tak wogóle to jeszcze jakie wam sie samochody podobają bo mi ostatnio zaczoł sie strasznie podobać ford mustang jest poprostu boski heh no i jeszcze europejski mustang czyli capri którym sie interesuje już dość długo. Gdyby tak mieć garaż jak stodołe i fure pieniedzy

Opróćz klasycznej łady 2101/2103 - niesamowicie podobają mi się :
Fiat 124 abarth , 124 sport coupe ,Alfa romeo GTA junior i Lancia Fulvia
Po ostanim rajdzie żubrów - to już nieuleczalne
Paweł

Czemu tu nik nic nie pisze

Zostało mi zadane pytanie od czego pasują progi które można by zamątować w mirafiorce. Aha i czy można dostać orginały gdzieś za rozsądną cene

Ja półtora roku temu kupowałem progi i reperaturki błotników tylnych więc jeszcze są chyba dostępne

A mógł byś podać ceny i gdzie je nabyłeś
POZDRO

Cytat:
2004-02-14 19:43:03, Insekt pisze:
Zostało mi zadane pytanie od czego pasują progi które można by zamątować w mirafiorce. Aha i czy można dostać orginały gdzieś za rozsądną cene

Prog do mirafiori kosztuje okolo 100zl, co jest moim zdaniem cena absurdalna. Da sie zaadaptowac progi wraz z progiem wewnetrznym i po niewielkiej przerobce podproza z poloneza, co wydaje mi sie dopbrym rozwiazaniem, gdtz sam prog ma lepiej rozwiazane polaczenie ze slupkiem przednim. Ja mam prog od poldka tylko przeciety wzdluz i zwezony, jednak gdybym mial to robic az jeszcze wstawilbym caly prog z poldka.

OK luz.. To mam jus jedna sprawe z glowy ( to ja potzrebowałem tej informacji ) dzieki , jeszcze będe miał jeden problem z tylnymi nadkolami , z prawej strony mam troche zjedzone przez rdze ale coś sie wykombinuje Pozdrawiam

Heh to prawda że to karrol sie mnie pytał ale jako że ja nie wiedziałem to wrzuciłem tu i już wszyscy wiemy

Posiadanie tego autka nie jest takie proste i przyjemne. Rzucam na razie tylko chasło; jesli nie uda mi się załatwic tanio instalacji gazowej to będe chciał zamienić moje autko na coś mniejszego byle nie malucha. Szkoda mi samochodu który więcej stoi niż jeździ więc chyba rozumiecie mój ból , doradźcie mi co mam zrobić. Na chile obecną nie nie jestem w stanie wyłożyć 1200 na nową

Za 1200 to już chyba kupisz jakąś instalacje gazową więc nie będziesz musiał sprzedawać mirafiorki. A jak sam napisałeś mirafka to świetne auto więc lepiej żebyś jej nie sprzedawał

Tak tyle ze 1200 to dla mnie na dzień dzisiejszy suma nieosiągalna , chyba że znajde jakiegoś sponsora hehehe...

Teraz mi sie przypomniało że kosa131 ma jeszcze 131 racing w związku z tym mam pytanie jak sie prace przy remącie posuwają dawno nic nie pisałeś

Cytat:
2004-02-20 13:24:51, Insekt pisze:
Teraz mi sie przypomniało że kosa131 ma jeszcze 131 racing w związku z tym mam pytanie jak sie prace przy remącie posuwają dawno nic nie pisałeś

Racing stoi i czeka na wakacje. Na razie troche go porozbieralem (zdemontowane zostaly swiatla, blotnuiki i cale wnetrze). Na razie powinienem uczyc sie do matury wiec ciezko z czasem, pozatym w maju konczy mis ie pzreglad w kombiaku, w czerwcu OC wiec troche kasy trzeba na kobi przygotowac. Racing to projekt dlugoterminowy- mysle ze w ciagu dwoch lat powinno udac sie zrobic wszytko tak jak powinno byc zrobione.

A ja mam jeszcze pytanie czemu na stronce www.131.pl nic sie nie dzieje nie pojawia sie nic nowego nie ma działu klubowicze nie ma nic ponad to, co było na począdku co jest czemu abarth-gmr nic nie robi w tym kierunku. Aha i mam jeszcze pytanie czy była mirafiorka w jakiejś gazecie jakiś test w auto świecie czy gdzieś, bo czasem na kompa wejść nie ma czasu a popatrzyło by sie na przyjemne kształty

Cytat:
2004-02-21 21:36:08, Insekt pisze:
A ja mam jeszcze pytanie czemu na stronce www.131.pl nic sie nie dzieje nie pojawia sie nic nowego nie ma działu klubowicze nie ma nic ponad to, co było na począdku co jest czemu abarth-gmr nic nie robi w tym kierunku. Aha i mam jeszcze pytanie czy była mirafiorka w jakiejś gazecie jakiś test w auto świecie czy gdzieś, bo czasem na kompa wejść nie ma czasu a popatrzyło by sie na przyjemne kształty

w ktoryms z ostatnich numerow tygodnika Motor z roku 74 jest opis 131. A na 'auto-swiat' szkoda tracic czas i pieniadze. pismo na bardzo niskim poziomie merytorycznym, niechlujnie tlumaczone z niemieckiego auto-bilda i niezaciekawie traktujace czytelnikow

Może ma ktoś sprzedać ten numer a może da sie zamówić archiwalny ??? Auto światu już dawno nie kupiuje ale myślałem że może kiedyś opisywali teraz gustuje w świecie motocykli

Cytat:
2004-02-22 13:07:14, Insekt pisze:
Może ma ktoś sprzedać ten numer a może da sie zamówić archiwalny ??? Auto światu już dawno nie kupiuje ale myślałem że może kiedyś opisywali teraz gustuje w świecie motocykli

Moze uda mis ie zrobic z tego ksero w szkole.

Tylko jak to do mnie przetransportować chyba jedynie poczta polska by pomogła, aha i czy zdjęcia były by kolorowe (wiem wybredny jestem )