| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Yaro Fiat 125p Kraków | 2003-07-23 19:34:45 Czy ktoś może mi udzlić informacji na temat w.w. pokrowca na samochód marki Fiat`125.
Szukam czegoś takowego... ...gdzie kupić ...gdzie zamówić ...ile to może kosztować ...może ktoś znajomy ma coś takiego do sprzedania ...czy pakować się w coś takiego biorąc pod uwagę, że będę robił całkowita blacharke mojego klasyka (z lakierowaniem) i chcę coś na ochronę przeciwko gołębim kupom/wandalom/kwaśnym deszczom (w zimie auto będę trzymał u teściów za Krakowem w garażu). Napiszcie co wiecie Pozdro |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2003-07-24 01:49:40 No dobra, skoro to jest m.in. zabezpieczenie przeciwko wandalom to jak jest zabezpieczone samo w sobie? Czy kazdy kto podejszie moze je bez wiekszych problemow sciagnac czy jest jakis patent zabezpieczajacy?? |
mountez F&F Sympatyk | 2003-07-24 02:31:13 polowa sukcesu gdy zlodziej cie nie zauwazy i temu ma sluzyc taki pokrowiec.
takich pokrowcow zazwyczaj uzywaja starsi ludzie i trzymaja tam raczej cenne tylko dla siebie pojazdy. co innego jak ktos "namierzy" autko wczesniej i bedzie chcial "pozyczyc". wtedy zadne zabezpieczenia nie pomoga... ps: ciezko zabezpieczyc kawalek materialu. pokrowiec chyba jest sciagany od spodu jakas linka i moze byc zapiety chociazby na klodke, ale usuniecie takiej blokady nie powinno stanowic problemu:) |
Yaro Fiat 125p Kraków | 2003-07-24 08:37:24 chodzi tu przede wszystkim o to, aby nikt nie widział co się znajduje na pierwszy rzut oka.
Wyobraźcie sobie, odbieram kanta po blacharce, nowiutki lakier, nowe zderzaczki, autko wyglada miodzio. Super... ...noc, wraca grupa naprutych gnojków z dyskoteki i niezwykłym byłoby gdyby któryś z nich zostawił auto w spokoju... ...typowy dres widząc taki samochód weźmie klucz i zdrobi zdąbiącą kreche przez cały bok. ...ale jak zauważy płachtę i wystające koła, to pomyśli (o ile to sie im zdarza), kolejny samochód jakiego dzadka. I o to chodzi |
Sputnick Karton z DDR Gliwice | 2003-07-24 09:47:43 Proponuje pokrowiec w kolorach maskujących ,ustawisz kanta w krzakach i po problemie |
Koniu F&F Sympatyk CRX Kraków | 2003-07-24 20:19:32 poszukam w garazu moze gdzies jest pokrowiec przywalony tymi wszystkimi częściami |
simon_pg F&F Sympatyk Audi V8 4.2 Quattro ... Gdańsk | 2003-07-24 20:45:11 Ja teżbym chętnie w cos takiego mojego bolida wyposazył!! Macie rację!! Jak nie jeżdzę to czemu ma komuś w oczka świecić skoro może być "schowany". |
widynek F&F Sympatyk 700k Kraków | 2003-07-24 21:55:47 dzisiaj przechodziłem koło parku AWF i zobaczyłem zakład "plandeki na samochody"... wszedłem-czułem się jak partyzant w wietnamie /firma ma słaby image |