Sprzedałem...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już nie ma maluszka... sprzedałem... ehhh fajne autko było... żegnam Was na tym forum, będe tu jeszcze czasem wpadał, pozdrawiam wszystkich.

na kazdego z nas przyjdzie kiedys czas rozstac sie z naszymi fiacikami... Powodzenia!

No to teraz chyba czas na mnie- sprzedać maluszka !!

gratuluje nowego zakupu!
czy bedzie cos przerabiany?

A ja sobie postanowiłem, że maluszka nie sprzedam , najwyżej kiedyś tam będę miał 2 auta jak mnie będzie oczywiście stać. No rzeczywiście Honda Civic to całkiem ładny zakup - gratuluję.

Pozdrawiam

odnośnie przeróbek Cifka- narazie 9,6 do setki mi wystarcza (silnik 1,4), ale juz jakieś kombinacje chodzą mi po głowie jakiś dolocik, kółeczka...

Bardzo szkoda!! Przeto powiadam BARDZO szkoda!! A taki wdzięczny dawca..........

z civica mozna zrobic calkiem niezle autko, lecz to nigdy nie bedzie to co maler- 2 cyl, 21 KM, 53s do 100!!!!

nevada555 a ile dostałeś za malca ??? - szkoda że już nienależysz do kaszelmaniaków.

Ja z bratem ustaliliśmy że malacza nigdy, ale to nigdy niepozbędziemy się i koniec. Poprostu gdy zopatrze sie w jakiegoś zachodniego potworka, będe mógł sobie pozwolić na zostawienie samochodu w warsztacie na dłużej co pozwoli przyspieszyć prace , bo narazie wszystko musze robić tak aby popołudniu muc wrucić do domu

Ja też sprzedałem mojego bolida 1050 wczoraj pojechał do Wawy kupił Porthos, też mi szkoda było ale może już po wakacjach będzie 126 900 turbo ze skrzynią z Uno

Cytat:
2003-07-23 15:20:54, erzet_ef pisze:
z civica mozna zrobic calkiem niezle autko, lecz to nigdy nie bedzie to co maler- 2 cyl, 21 KM, 53s do 100!!!!

to Ty nawet nie wiesz jaką moc ma maluch? co tu robisz wogóle?
2 cyl., 24 KM, wieczność do setki

Ja Ci dam Chopper , niedoczekanie Twoje, licz się z tym że kiedyś za herezję palili na stosie, a ja twierdzę że niektóre wynalazki przeszłości przydałyby się teraz Jednako jak Simon_126 swojego nie sprzedam bo i po co?

kupi ktos pociska ? nie katowany!! Lubie to auto ale ..czasami brakuje gazu...a na stacji nie mila niespodzianka

ja tez nie sprzedam maluch musi byc i koniec co najwyzej to drugie auto sprzedam

A może ktoś mojego chce???? Więcej na allegro,a fotki w profilu ;d

dopiero co złożyłeś silnik i już sprzedajesz furę

Hańba Kuner! Hańba!

a moze , kaza, napiszesz cos o swojej lanci?? Jak to chodzi czy sie nie psuje no i oczywiscie ile wychodzi utrzymanie takiego zajebistego futracza

PS: wiem ze to nie temat scisle zwiazany z tematyka F&F, ale w pewnym sensie lancia to tez fiat