(126p) 900 rally

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie wreszcie sie pochwale. Swego czasu zakupiłem 126P 896 z 87 roku zbudował go synek na prace w technikum, zakupilem go w listopadzie 2006. Plany zmieniały sie bardzo miał to byc tunning wozik podobny do furki Quby 745. Ale Rajdy poszly gora i podjalem decyzje ze bedzie to rajdówka
Oto fotki po zakupie

Do czerwca 2007 samochodzik jezdził mało od czsu do czsu gdzies nim jezdziłem ale wygladał jak wrak. Postanowiłem temontowac bude kupilem blachy i w czerwcu sie zaczeło. Buda okazała sie totalnym wrakiem. Zaczeły sie poszukiwania budy
Pare fotek ktore znalazłem z rozbiorki

Szukajac budy trafiłem na bude 99 roku ale okazała sie za mocno wydzwoniona. I poszła na zylety

Wreszcie znalazłem bude z 88 roku po piaskowaniu od spodu z klateczka od Irka w dobrym stanie.

i zaczeło sie składanie ale z braku finansów troszke kiepsko to szło i malec czekał w garazu. Do niedawna bo zakupiłem wreszcie miga i mogłem sie zabrac za niego bo w niektochych miejscach okazała sie kit karem

[ wiadomość edytowana przez: skamils dnia 2008-06-29 19:49:43 ]

to be continued... ---> ???

Samochodzik zaczyna sie na nowo budowac wiec po woli w miare czasu bede nowe fotki wklejał.

Oby wszytko wyszło po twojej myśli i kolejna swap zaczoł jeździć.Powodzenia w dalszych pracach.

Kilka fotek z zeszłego tygodnia:

Mam juz wspawany tylni błotnik i próg fotki zapodam jak zdjecia porobie

Hoho no to jeszcze długa droga do końca ale nie przejmuj się, przynajmniej będziesz miał wszystko pewne