(S) el. wnętrza i inne

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania po promocyjnych (dla Klubowiczów) cenach prawie całe espero.
Nie ma już silnika, skrzyni, drzwi, magla, pompy wsp., zegarów, mieszka dr. zm. biegów.
Gdyby ktoś chciał progi, tylne błotniki itp. (w bardzo dobrym stanie przygotowane pod lakier) to musi zdecydować się do poniedziałku (we wtorek, to co zostanie, idzie na złom)
Szczegółowe info telefonicznie (tel w profilu) lub na priv.

PS
Jeśli mam wyłączony tel. można dzwonić do Mifinki i zostawić wiadomość.

a jaki kolor tego Esperaka? jest jeszcze klapa bagażnika?

Pozdr.

Cytat:
2008-06-28 12:25:40, robertkaluza pisze:
a jaki kolor tego Esperaka? jest jeszcze klapa bagażnika? Pozdr.

Wszystkie blachy są przygotowane do lakierowania i "pociągnięte" szarym podkładem.
Jeśli moją klapę da się uratować ( muszę sprawdzić stan rudej pod blendą), to jest.

a jaki jest stan fotela kierowcy?

Masz hak holowniczy?

ewentualnie prawa tylna lampa

Cytat:
2008-06-28 21:21:47, krzychu_ch pisze:
ewentualnie prawa tylna lampa

Dostępna

Ja bym poprosił lewe lusterko jak jeszcze jest

Cytat:
2008-06-28 21:07:29, slawekk pisze:
Masz hak holowniczy?

Nie ma

Cytat:
2008-06-28 21:56:19, Lukanio1234 pisze:
Ja bym poprosił lewe lusterko jak jeszcze jest

Sa obydwa, tylko jedno bez szybki, nie pamiętam które

Szybkę mam, zależy mi na obudowie ponieważ mam pękniętą

Jaka cena za lampkę (moja pękła po uderzeniu ręką )
A jak się dogadam z kolegą Lukanio 1234 to bym wziął mechanizm lusterka
Obudowa i szkło całe, silnik pracuje a szkła nie rucha

Możliwy odbiór we wrześniu ?

co do mechanizmu to nie wiem czy mój działa, ale jak by było wszystko ok to czemu nie... ale musiałbym najpierw sprawdzić na sprawnym lusterku

Fotela kierowcy chyba też niema

Cytat:
2008-06-28 22:35:59, Kula69 pisze:
Fotela kierowcy chyba też niema

Cytat:
2008-06-28 22:21:35, krzychu_ch pisze:
Jaka cena za lampkę (moja pękła po uderzeniu ręką ) A jak się dogadam z kolegą Lukanio 1234 to bym wziął mechanizm lusterka Obudowa i szkło całe, silnik pracuje a szkła nie rucha Możliwy odbiór we wrześniu ?

Tylna lampa to dwa czteropaki "Tatra mocna" (w Auchan po ok. 9zyla za czteropak), ta opcja rozliczenia dotyczy terminu wrześniowego, a jeśli chodzi o mechanizm, sprzedajemy całość, a Ty ew. dogadaj się z Lukanio

No i z 3 złomów mydelniczka najdłużej przetrwa Pod warunkiem, że odpali jeszcze...

Jesli chcesz mechanizm lewego lusterka to mam. I tylną klape mam ładną jesli ktoś chce. konkurecje zrobie

Cytat:
2008-06-28 23:28:04, mifi pisze:
Tylna lampa to dwa czteropaki "Tatra mocna" (w Auchan po ok. 9zyla za czteropak), ta opcja rozliczenia dotyczy terminu wrześniowego, a jeśli chodzi o mechanizm, sprzedajemy całość, a Ty ew. dogadaj się z Lukanio

Cena pasi
W sierpniu/wrześniu się przypomnę, a Ty odłóż ją na boczek z opisem dla krzychacha

Cytat:
2008-06-29 18:21:49, af1986 pisze:
Jesli chcesz mechanizm lewego lusterka to mam. I tylną klape mam ładną jesli ktoś chce. konkurecje zrobie

Jeżeli cały i sprawny to podaj cene - mechanizmu