MotoNews.pl

Namiar na fiata 125p super stan !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jadąc zauważyłem na stacji benzynowej stan bdb
lekko bierze rdza lakier na pasie przednim
reszta bez zarzutu jak wideć na blotnikach kierunki od nowszego modelu auto zadbane dekle chromowane leżały w środku
auto pieknie sie prezentuje jak jeździ nie mam pojecia
wszystko na zdieciach
GALERIA

bierz i sprzedawaj jako "NOWY NIGDY NIE JEŻDŻONY STAŁ 300 lat w garażu !!"

Daj mu spokoj.

Dajcie mu szanse na rehabilitacje...

Nie jest nic zlego w tym jego ogloszeniu.

no wygląda nieźle ale wydaje mi się ,że jeszcze nie jest pora aby fiata kupować za 2500 tym bardziej MR-a , można rodzynki wyrywać za 1000 zł , a rodzynki które stoją nie ruszane przez 10 lat za dużo poniżej połowy tej kwoty

Rafal, mozna zadzwonic umowic sie na spotkanie ogledziny i jesli sie furacz spodoba to negocjowac cene. Do 1000 raczej napewno nie zejdzie ale do 1500 jest szansa a tyle jesli jest zdrowa buda i auto jest chocby w 90 % oryginalne to juz jest warto.

To o czym Ty mowisz to sa tzw rzadkie okazje.

Mi sie udalo wyrwac Fiatona z tego samego roku, cale zycie garazowanego o oryginalnym przebiegu 44 tysiace km , caly w oryginale , jeden wlasciciel , za 2000 PLN gdzie sprzedajacy chcial 3500 na wstepie. W sumie i tak samochod kosztowal mnie ponad 3500 bo na dziendobry przeglad, ubezp., drobne wymiany przedmiotow typu pompa sprzegla , altek itede no i do tego transport do mojego domu ( 1000 km ) .

Wrazenia z jazdy dziadkowozem : BEZCENNE

rafal125p tylko powiedz mi co jest warty taki samochód który stał nie ruszany 10 lat Od razu generalka czeka go praktycznie. Facik ładny i to nawet bardzo... a czy warty swojej ceny to już by się zweryfikowało przy oględzinach. Jeżeli na prawdę byłby w idealnym stanie to myślę ze warto by było się zainteresować, a cenę na pewno by udało się tez troche zbić. Co nie zmienia faktu ze za połowe tej ceny można znaleźć egzemplarz równie dobrze prezentujący się Ale to też trzeba mieć czas na poszukiwania i trochę szczęścia

Co do trabi666 To weź się puknij klawiaturą w głowę zanim coś napiszesz... Takie docinki na poziomie 16 latka nic nie wnoszą. Jak masz pisać takie głupoty to nie pisz nic bo kiedyś ktoś Ci bardziej dosadnie zwróci uwagę niż ja i będzie wielkie obrażenie Dawno mnie tu nie było i w sumie zajrzałem na chwile, ale mam wrażenie że wszędzie się wtrącasz byle coś komuś dociąć... masz jakieś kompleksy i próbujesz je leczyć w ten sposób? Kolega zobaczył ogłoszenie, uznał ze może kogoś z nas zainteresować wiec przekazuje info, po co zaraz te docinki i sarkazm? No Offence

Cytat:
2008-07-03 14:25:13, rafal125p pisze:
no wygląda nieźle ale wydaje mi się ,że jeszcze nie jest pora aby fiata kupować za 2500 tym bardziej MR-a , można rodzynki wyrywać za 1000 zł , a rodzynki które stoją nie ruszane przez 10 lat za dużo poniżej połowy tej kwoty

masz telefon zadzwoń pogadaj obejrzyj i kup a jak kupic niechcesz to nie nabijaj postów. Co do ceny tak jak pisze do nagocjacji ja kilka dni temu kupilem auto za 1500 zl a było w ogłoszeniu 3000 zl do negocjacji...........

Cytat:
2008-07-03 14:50:19, borysirl pisze:
Rafal, mozna zadzwonic umowic sie na spotkanie ogledziny i jesli sie furacz spodoba to negocjowac cene. Do 1000 raczej napewno nie zejdzie ale do 1500 jest szansa a tyle jesli jest zdrowa buda i auto jest chocby w 90 % oryginalne to juz jest warto. To o czym Ty mowisz to sa tzw rzadkie okazje. Mi sie udalo wyrwac Fiatona z tego samego roku, cale zycie garazowanego o oryginalnym przebiegu 44 tysiace km , caly w oryginale , jeden wlasciciel , za 2000 PLN gdzie sprzedajacy chcial 3500 na wstepie. W sumie i tak samochod kosztowal mnie ponad 3500 bo na dziendobry przeglad, ubezp., drobne wymiany przedmiotow typu pompa sprzegla , altek itede no i do tego transport do mojego domu ( 1000 km ) . Wrazenia z jazdy dziadkowozem : BEZCENNE

poka