[126p] Nowy nabytek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wiadomo kupilem malca wyglad niezaciekawy ale blacharsko mial byc bdb buda rocznik 1990 i tyle mnie ineteresowalo , po glebszych ogledzinach okazalo sie ze buda nie jest w tak wesolym stanie ,

przed :

wczoraj i dzis pozbylem sie czego z przodu i z tylu niby lepiej wyglada lecz tylne nadkola nie sa zakonczone

Czy ktos z Was ma moze ktos pomysl jak zakonczyc tylne nadkola ??

maluch bedzie przerabviany na ST calosciowo

POZDRAWIAM

to nie lepiej było kupić st, a nie rzeźbić w gów**e?

bo maluch ma poszerzenia ale tyl jest do roboty ale jak mi sie odechce to go sprzedam

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2008-07-06 00:47:48 ]

Kiedy sie nim ogolimy ?

Cytat:
2008-07-06 00:59:54, JOZEF_STALIN pisze:
Kiedy sie nim ogolimy ?

A goliłeś się kiedyś włóknem szklanym?

Mariusz: tak szczerze to chyba mało rozsądna baza do dłubania jeśli mówisz, że buda nie jest zbyt dobra. Ale i tak życzę powodzenia!

-----------------
FIAT -> Fix It Again Tony

Mali tam niema wlokna wszystkie poszerzenia robione z blachy a co do nadkoli to Maliniak dal mi fajny pomysl a co do planow to zrobie z niego ala rajdFFke ATS 7x13 klatka kubly szelki tylko te wloty trzeba przespawac z st bo te FL mowiac szczerze to mi sie niepodobaja

ale kupa. załóż te spoilery i sprzedaj jakiemuś tiuningoffcowi a sam kup jakąś ładną serie....

ale te poszerzenia są druciarsko zrobione

A mis się podoba wywal tylko te spojlery wykończ te poszezenia i tak jak piszesz klatka wloty st . dodatkowe mocowana zderzaka wywalic i bedzie git

Cytat:
2008-07-06 10:45:30, tomek_inc pisze:
ale te poszerzenia są druciarsko zrobione

po czym wnosisz misu? jesli sa z blachy to wystarczy je wykonczyc i beda bardziej profi niz 99% poszerzen na tym forum.
Wez przynajmniej ich dol sciachaj zeby poziom trzymaly i bedzie lepiej. No i odwiesniacz go wkoncu duzo mu nie potrzeba - zmien lampy zerwij pasy i umyj bedzie lepiej. No i kola..

podczas usuwania tych VIPER-owskich pasów potraktuj je opalarką to moze zejdzie bez lakieru

Jak pisalem wyzej tam nie ma szpachli wlokna etc poszerzenia to sama blacha pasy naklejki juz w polowie zdjete odwiesniacze dziada do reszty i zrobie z niego ST , a co zderzakow to zdejmowalem je przy pomocy mlota oraz nogi

etam, dobrze bedzie, małysza sie usunie, i zrobi porzadek z poszerzeniami to będzie jeszcze dobre auto, na pewno pracy bedzie full przy tym, ale myśle że bedzie OK.

opalarka? poldrive mam nadzieje ze zartujesz Jak potraktujesz je opalarka to baaaardzo prawdopdobne ze zejdzie z lakierem...

Ja to auto to i tak bym nowym lakierem potraktował.

albo polerka

spokojnie tylko z teperatura ja sciagałem za pomoca spawarki do plastiku . Klej sie roztapia i dużo łatwiej schodzi taśmex .

[ wiadomość edytowana przez: poldrive-126 dnia 2008-07-06 15:21:34 ]

Lakier narazie bedzie polerowany a naklejki suszarka podgrzeje bo dosc latwo schodza

coprawda wygląda narazie jak ulep
ale fajnie, że nie jest to kolejna "nudna" rajdówka, wreszcie coś innego, coś dla stylu !

dlaczemu nie masz juz założonych tych piknych atsów ?

nie no opalarka powinno zejść, temp. na 100°C i heja, ja tak w robocie zdejmuje naklejki.