Zlot f&f 2008 ?? ?? ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześc dziewczyny
czy w tym roku odbędzie się jakas integracyjna najebka na sosinie pod szyldek f&f czy klub rezygnuje z zacnej tradycji nielegalnego wyrąbu lasu , palenia namiotów , kotów , lerzaków , topienia klubowiczów w namiotach , itp ??
Jest koniec kwietnia i nie ma żadnego info , może szykuje się coś większego? czekam z niecierpliwością (pewnie nie tylko Ja ) na wieści

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2008-07-30 06:24:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: mar125 dnia 2008-07-30 06:35:01 ]

nic nie bedzie bo sprzedales kanta i jest załoba

Zlot (taki duży w miare możliwości profi-jak w terytorium ) był planowany na wakacje (rocznica malucha),ale ze względów organizacyjnych i niemożności dogadania sie z kilkoma największymi (dosłownie) uczestnikami (/pijakami) zlot BYĆ MOŻE odbędzie sie jesienią....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

buehehe fajny temat...

blady boś zdziadział i dla tego lipa

Jesienią?

Uważam, że wakacje to najlepszy termin. Wcześniej lub później będą znając życie, poprawki, poprawki poprawek i 1001 innych rzeczy.

Fakt faktem jakieś info by się przydało co i jak i kiedy. Żeby nie było tak, że dowiemy się np. że za 3tyg zlot

Ja się nie wypowiem, bo miałem na poprzednim się pojawić i mnie remont w chałupie zatrzymał... ku**a... a teraz pieluchy i cholera wie jak będzie... ale jak co to jesień w obecnym stanie rzeczy lepszy termin (jak dla mnie)

ja sie opowiadam za latem - chętnie bym wpadł pierwszy raz - i pogoda będzie ładniejsza i wolnego więcej, a w jesieni to już szkoła etc...

lato sosina!!

15 Maj zaczyna sie Zlot w Borkach Opel Manta klub, jakby byl ktos kompetenty i sie do nich zglosil mozna by polaczyc sily i sie tam napierdolic, dwastacja jest wieksza niz nad sosina bo sa domki w sumie za grosik wynajem

A przepraszam ze sie tak zapytam, ale czy kazdy zlot furiatów musi byc kojarzony z totalnym pijanstwem i "najebką"? Pytam tak ogolnie bo juz kiedys słyszałem ze mało kto chce z nami wspolnie robic zloty bo wlasnie kojarzeni jestesmy tylko z cyt. "najebanymi smarkaczami którzy maja pierwsze auto w zyciu". Pytam z ciekawosci, sam już się starzeje i tez mnie cos takieg onie bawi, ale to moja sprawa, pytam sie bo niestety nasze zloty tak sa kojarzone.

poochaty a co ty chcesz sie spotkac przy kawie i bajaderce?

Ale zloty są przecież pełna kulturka, nikt nie nadużywa alkoholu, nie parkuje kantem w lesie, nie pływa z namiotem w jeziorze, nie biega w damskiej bluzce po ośrodku, wszystko jest na miejscu

nie przy kawie i bajaderce, ale niestety coraz czesciej spotykam sie z opinia ze u nas na zlocie to malolaty narabane, nie mozna pogadac spokojnie, posiedziec przy grillu. Kiedys usłyszałem tekst ze osoby które maja rodziny i dzieci w zyciu do nas na zlot nie przyjada bo wszystkim sie zlot kojarzy z piknikiem i grillem a nie z uzeraniem z pijakami, wraskami itd. Zeby ktos nie myslal ze tu konkretnie do kogos uderzam, po prostu glupio troche jak człowiek tyle lat tu spedzil na tym forum, ma tylu znajomych a opinia taka w polske idzie...Oprócz roczników 88 i młodszych sa tutaj tez ludzie ktorzy maja zony, dzieci itd, wiec zapytuje o forme takowego zlotu ja stary i zrzedzacy o kawie i bajaderce

Taki tyci OT

Jak pierwszy raz o was usłyszałem to mówili że wy degeneraci, alkoholicy, narkomani, dziwkarze i że trzeba czasem mieć tak zwane "bezpieczne plecy" a bo wiadomo jaki chuj cię trafi
i to mi sie spodobało u was to jest piękne jadę do was na zlot

O ja pierdziu...
mam nadzieje że połowa ludzi takich rzeczy nie słyszała...

No ja tez niestety nienajlepsze opinie slyszalem...

-----------------
FIAT -> Fix It Again Tony

poochacz bo tak naprawde przy takiej ilosci ludzi jaka wpada na zlot zrobienie czegos dla emerytów odpada, jak na opelki jade to tam jest wiecej osob, ci co nie sa zainteresowani nocnymi igraszaki biora domek pare domkow dalej od epicentrum i po sprawie.

Pozatym byl u nas kiedys Mruk, jak wyjebal ze sprzetem turystycznym to ja martwilem sie ze garniaka z domu nie wzialem

to nie zlot klubu seniora do diaska

prosilbym o zwrocnie uwagi na tresc mojego postu, iz jest wyjatkowo kulturalna

DZOZEF - wez siostre.

A w ogole to co to kurna jest ta " BAJADERKA " ??

Borki są wyśmienite ja pojawie się chętnie , proponuje tutaj przybajerować i podpiąc się w tym roku do zlotu opla , staszek dobrze prawi