MotoNews.pl

SKRADZIONO FELE POMOCY ! (speedline 13

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie w dziś w kraku skaradziono mi dwa takie koła SPEEDLINE'y

Jeśli ktokolwiek widział zobaczy proszę o kontakt 608 039 713

lub gg: 56 32 52
email: trez@o2.pl

daje 100we za lokalizacje od felgi

może jak by ucinali rękę za kradzież w tym karju to by sie coś zmieniło, normalnie szlak mnie trafia co za ludzie...

Ktoś się do garażu wkradł ? Czy ściągneli z samochodu ?

Z samochodu zdjeli, tylu nie wzięli bo były zabezpieczenia na przodzie też ale akurat w jeden dzień i praktycznie 3h stał pod garażami, ku....a jaki Truman schooooow masakra albo oni mieli farta albo ja takiego pecha.
recę bym ucinał

no to trzeba go jeszcze raz postawić...i czekać w krzakach z kosami, pewnie wrócą.

ALLEDROGO itp trzeba teraz na bieżąco śledzić

gorzej jeżeli trafiłeś na zwykłych śmierdzieli, którzy poniosą to do punktu skupu .. może tam też zanieś jakieś kartki z fotkami i swoją propozycją nagrody za info ...

skurrwysynstwo jedne no...

tak myśłe że foto z opisem na złomach to dobry pomysł.ktos się skusi na nagrode.

współczucia,bo kurde ładne koła ehh....

te felgi co na zastavie jeździły, wtedy jak was przy arce z Bartem spotkałem? Ja jebe, to sam musze uwazać na swoje alpiny... porozglądam sie po miescie jakbym coś dostrzegł to dam znać skurwysynstwo..

[ wiadomość edytowana przez: -maly- dnia 2008-07-17 14:47:09 ]

skurwysyny dziadowskie. zrob jak koniu kaze

W zasadzie mam jeden pomysł...ponoć tam skąd mi zajeb... te fele kluczową sprawą są godziny. (po 15 goście mają pewne 8h że druga zmiana pracowników zostawia samochody na parkingu i jest spokój)
coś mi po głowie chodzi...

kipry fiata znalezlismy na drugi dzien wiec badz dobrej mysli

[ wiadomość edytowana przez: dejta dnia 2008-07-17 21:18:32 ]