Problem z zakupem whacza do 128 3p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem, nie moge nigdzie dostac wahacza do ósemki moze ktoś ma dostęp do takich części? albo wie gdzie kupic? Kupilem wachacz do 128 ale chyba sedana i okazalo sie ze jest inny.

Cytat:
2008-07-22 14:03:50, 6pol_ pisze:
Mam problem, nie moge nigdzie dostac wahacza do ósemki moze ktoś ma dostęp do takich części? albo wie gdzie kupic? Kupilem wachacz do 128 ale chyba sedana i okazalo sie ze jest inny.

części fota albo celkar ale to może być problem to to są te pod drążek a nie stabilizator.

No właśnie taki pod drążek kupilem i z nimi nie ma problemu, pod stabilizator w sysyemie mozna znaleźć ale nigdzie nie jest dostępny

daj do regeneracji stare

moze i ktoś by się podjął ale probelm z tym ze ja mam wywaloną gumkę a nie sworzeń

to wymien gumke!

no właśnie gumki tez nigdzie nie moge dostać

to kup byle jaki sworzeń na allegro za 20 zeta i ja przełóz...

Sworzeń mi nic nie da, potrzebna gumka z tulejką w miejscu gdzie wahacz jest mocowany do podłogi, obawiam sie ze ona moze być niewymienialna ale mam nadzieje ze sie uda ją jakoś wybić, może z innego wahacza sie przełoży.

CZYLI NIE MASZ WYWALONEJ GUMKI, TYLKO TULEJE METALOWA - FUMOWĄ ZWANĄ POTOCZNIE SILENTBLOCKIEM. WYPRASUJ I WSTAW NOWĄ.

na www.bikopur.pl sa dostepne poliuretanowe "gumki" od strony budy a na allegro sa gumowe po 6 zl sztuka. Wpisz zastawa albo zastava i kategoria czesci sam.

daj na łożyskach czyli unibole