Fiat unoturbo problem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Potrzebuje zabezpieczeń do półosiek aby nie wypadały ze skrzyni biegów nie wie ktoś może gdzie takie coś moge dostać lub czym zastąpić??

Nie wiem czy da się osobno to kupić, pytałeś w sklepach?, to są takie jak przy przegubach. Możesz popytać ewentualnie na szrotach/ w warsztatach wziąć z jakichś starych przegubów.
Już spotkałem się z tym problemem ale miałem takie zapinki z przegubów starych dość mocno sprężynowały w porównaniu do tej co wypadała ale i tak półośki słabo siedzą

a nie rozchodzi się czasem nadwozie od dołu?? miałem taki problem w cieniasie sportingu.półosie wypadały przy max skrętach kół.

W sklepach maja tylko do zwykłego Uno
A nie wiesz może czy da się coś takiego dorobić??

Napewno półosie nie wychodzą z powodu korozjii.Problem pojawił się gdy silnik z uno był przekładamy do cc i tylko o takie coś samochód nie jezdzi

moze przez to ze jest przelozony wypada bo pulosie sa za krotkie lub silnik ze skrzynia jest za wysoko podwieszony przez co sa tez krotsze

Dół się nie może rozejść bo jest spięty solindą belką.

U mnie mają duży zapas ruchu jeszcze także za krótkie nie są, wypaść potrafią nawet przy zmianie amortyzatora jak się zwrotnice odchyli