MotoNews.pl

MAM PROBLEM ZINSTALACJĄ LPG

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
SPROWADZIŁEM Z NIEMIEC NISSANA ALMERE Z INSTALACJĄ GAZOWĄ .CHCIALBYM PODŁACZYC INSTALACJE POD KOMPUTER I TU ZACZYNA SIE PROBLEM.OBJEZDZIŁEM MASE SERWISÓW KTÓRE ZAKŁADAJA INSTALACJE LPG I NIKT NIE WIE CO TO JEST ZA INSTALACJA I NIE MA INTERFEJSU ANI OPROGRAMOWANIA .CZY MIAL KTOŚ TAKI PROBLEM ?

[ wiadomość edytowana przez: roki511 dnia 2008-07-29 23:02:39 ]

alae jaka instalacja . nazwa.

własnie jest w tym szkopół ze nikt w serwisie nie widział takiej instalacji podobno listwa jest valteca aa reszta nieiwdomo .pisze na tej drugiej czesci ecotec i eltec szukałem po internecie i nigdzie nie ma.

to prawda w polsce tego nie3 podłączysz bo opragramowanie jest mutacją tureckiej instalacji. jesli jesteś zainteresowany moge załatwić interfejs i program. zrobię tylko tel. do niemieckiego handlowca ile to kosztuje

Cytat:
2008-07-30 09:22:08, roki511 pisze:
własnie jest w tym szkopół ze nikt w serwisie nie widział takiej instalacji podobno listwa jest valteca aa reszta nieiwdomo .pisze na tej drugiej czesci ecotec i eltec szukałem po internecie i nigdzie nie ma.

owszem jak mogłbys zapytac ile tylko sam interfejs bo juz mam program a teraz mam problem bo nie moge znalezc kabla .dzieki