Accent problem ze skrzynia :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! mam wielki problem ze skrzynia biegów w accencie, wszystko działało jak marzenie, każdy bieg wchodził za muśnięciem ale niestety do czasu..... W czasie ost podróży złapała mnie ogromna ulewa ,efektem były zalane ulice itp. Niestety byłem zmuszony do przejechania po jednaj z takowych ulic ....widząc pozostałe auta które radzą sobie z tym problem jakoś, nie namyślając się długo ruszyłem, pierwsze metry przeszły gładko problem ukazał sie na kolejnych......pierwsze co zauważyłem to duszący sie silnik na niskich obrotach, po przejechaniu felarnego miejca i kilku km praca silnika się wyruwnała , problem który myślalem że też zniknie śmiercią naturalna tkwił w skrzyni biegów.....niestety od tametgo czasu do dziś mm problem w rzucaniem biegow....wchodzą jakby do połowy trzeba kilka razy porbowac żeby wkocnu wszedl do końca.....błagam co to może być ?? czy wymiana oelju powinna cos pomoc? blagam o pomnoc...sory ze sie tak rozpisalem ale jestem niemal pewny ze to wlasnie przez to zaloanie ......z gory dzieki za pomoc pozdrawiam

www.forum.huyundaifanklub.pl

Nowe forum

bart bartez od wczoraj czekam na linka z forum i nic

tzn jakis kod aktywacyjny na meila...