Delikatne zmiany wygladu 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto efekt moich ostatnich przerobek (w koncu wszystkie 4 fele od BMW, pasek na przedniej szybie, brewki, siatka alu na wlotach powietrza i doglebiony przod do felg z oponami teraz miedzy opona a blotnikiem jest ok 1,5 cm )

Zdiecia w profilu, moze wieksze wrzuce pozniej do posta o ile bedzie taka potrzeba

Ładnie, ładnie.
Musze go kiedyś obejrzeć z bliska.

Wrzuc jak najszybciej zdjecia tego malucha, chcem go zobaczyc!! Mysle, ze sie prezentuje bardzo fajnie, a ty masz to udowodnic....

Cytat:
2003-07-25 08:32:29, AIR-FISH pisze:
Wrzuc jak najszybciej zdjecia tego malucha, chcem go zobaczyc!! Mysle, ze sie prezentuje bardzo fajnie, a ty masz to udowodnic....

stary.....po pierwsze naucz sie kasowac posty jak napiszesz 2 tej samej tresci. Bo juz cholery mozna dostac jak sie po was "sprzata"
Zdjecie rekina masz w profilu kliknij na link pod jego ksywka
oh....my god

Oczywiscie maluszek zrobiony naprawde z gustem podoba mi sie....z zewnatrz nic wiecej mu nie trzeba

Cytat:
2003-07-25 02:56:57, R_E_K_I_N pisze:
brewki,

Ja bym ich nie dawal. IMO ladniej wyglada bez nich - kwintesencja gudtu i smaku.

mnie sie podoba
bardzo ładnie wygląda
rekin a kiedy nowe serduszko ???

bardzo ladny, tylko ja osobiscie dodalbym duzo chromowanych, albo polerowanych elementow np. lusterka, albo klamki, ale nawet bez tego wyglada calkiem fajnie - jeszcze czerwone podswietlenie podwozia i juz zupelnie bedzie wygladal jak z piekla rodem. pytanie tylko czy tak samo bedzie jezdzil ? postrofka

tak jeszcze ze 3 neony i naklepke pieonear i nuta żeby z 3km było słychac do tego cd i bedzie widoczny na drodze

mi sie zajebiscie podoba (szczegolnie te felgi ) jedyne co ja bym jeszcze proponowal zrobic to moze cos z tylna maska? ogolnie autko pierwsza klasa!

rekin nie słuchaj nie rób już nic z wyglądem jest git

Lukaszc serduszko sie caly czas przygotowuje do transplantacji jestem w polowie jak narazie bo nie moge sie zgadac z slusarzem odnosnie flanszy po prostu gosc nie ma czasu ale wszystko jest na dobrej drodze

A oto zdiecia w wiekszej rozdzielczosci

a co to za siatex na boku

Zajebisty siatex made in filtr powietrza

Fele są całkiem, całkiem
Też się do takich przymierzam,ale na razie musze się zadowolić serią

----------------------------------------------------------------
Już za siedem dniu jadę nad morze ... do Mielna

gratuluje upragnionego komleptu kolek
widze ze jeszcze CB doszlo do wyposazenia?

a co do brewek i siatexu - ladnego masz maluszka, uwazaj zebys nie przekombinowal. te elementy nie sa niezbedne, ale stara prawda mowi, ze twoje autko ma sie tobie podobac

No bardzo ładnie.Mnie się podoba.Tak trzymać

BARDZO ŁADNY JEST SPOKO

Widać, że robiony z gustem - tak trzymaj i żebyś nie przedobrzył! Bardzo fajnie prezentują sie felusie .

Pozdrawiam

taki mały potforek mnie też się felgi spodobały od pierwszego razu, kiedy je zobaczyłem. wyglądają dużo oryginalniej niż białe (i lepiej pasują do czarnego)

Dobre, podoba mi sie coraz bardziej