| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-07-27 12:40:40 Witam
Mój problem dotyczy ww alarmu. Wróciłem dziś rano z imprezki i po wyjściu z auta zaczął mi się włączać samoistnie i bez przyczyny(nic nie jechało obok, nikt nie przechodził ani nawet nie stał obok autka). Była godz. 6 rano i żeby nie budzić sąsiadów musiałem wyłączyć go. Potem włączyłem przeczyściłem WD 40 wszystkie włłączniki drzwi i klap ale nic to nie dało. Co może być przyczyną? Czy ktoś z was miał podobny problem? Już kiedyś występowało przez jeden dzień coś takiego ale ustąpiło samo. PZDR Vincent |
Nav DEADSOUL Honda CR V Szczecin | 2003-07-27 19:14:58 Mialem taki sam problem w moim ostatnim smochodzie. Uzbrajalem alarm, a on po czasie sam sie wzbudzal. Sprawdzilem wszystkie czujniki i nic nie pomoglo. Wiec zajrzalem do samych czujnikow i co sie okazalo. Z jenego kabelka zeszla izolacja i co pewinen czas ten oto kabelek stykal sie z karoseria czyli z masa samochodu. Dalej juz wiesz co sie dzialo dla alarmu byl znak, ze drzwi zostaly otwarte....Byc moze masz doczynienia z tym samym..
Pozdrawiam... |
Vincent Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2003-07-27 23:11:35 Sprawdzę dzięki póki co odłączyłem alarm i niech ....jeśli mi coś podprowadzą....to się wk....na maxa
|