MUSISZ ZOBACZYĆ!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://patrz.pl/filmy/kierowco-nie-badz-bezmyslny/

Mocne

strasznie mocne, ale i prawdziwe. zamiast tylu reklam w TV powinni od czasu do czasu właśnie takie coś puścić, a nie te spoty 15 sekundowe 'ostatni wypad". może to by zadziałało.

Cytat:
2008-05-31 14:43:37, lakus pisze:
strasznie mocne, ale i prawdziwe. zamiast tylu reklam w TV powinni od czasu do czasu właśnie takie coś puścić, a nie te spoty 15 sekundowe 'ostatni wypad". może to by zadziałało.

jestem za! zamiast tych besensownych reklam powinni puszczac takie filmiki. Normalnie az mi sie łezka zakreciła,a w szczegulnosci z udziałem dzieci bo sam mam córke i niewiem co bym zrobił jak by .... no wiecie.

Widzialem teraz ten filmik, powiem wam ze nie ciekawe to wygladalo wszystko!! i po jezdzeniu po alkoholu powinni dawac kary jak za zabójstwo bo to leży na jednej polce... no a np zmeczenie ?? hmmmm zecz ludzka no ale kierowca powinien miec troche rozumu i stracic ta np godzine przespać sie i byc godzine pozniej na miejscu ale dojechac calym i zywym np na wakacje a nie wyladowac w szpitalu a w najgorszym przypadku zabic siebie lub kogos! WIEC TROCHE ROZUMU ROZSĄDKU I INTELIGENCJI UŻYWAĆ... mysle ze nie jeden sie zgodzi... SOK POZDRAWIAM

Niemyślisz zapłacisz!!!