Regulacja kierownicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś nowemu użytkownikowi Omegi B Kombi '97 wyjaśni czy to auto posiada regulację pionową położenia kierownicy? szukam i szukam i nie mogę znaleźć. Sama regulacja położenia fotela mi nie wystarcza a koło kierownicy zasłania trochę wskaźniki....

Moja ma pełną elektryczną regulację fotela i, jak mi powiedziano, właśnie dlatego nie ma regulacji kierownicy.

wITAM
pRZYZNAM ŻE SAM BYŁEM ZASKOCZONY ŻE NIE MAM TEJ REGULACJI R. 1995. jEŚLI KOŁO KIEROWNICY ZASŁANIA WSKAŹNIKI POMOCNA MOIŻE OKAZAĆ SIĘ TZW. KOŁYSKA. dŹWIGNIA TA POZWALA OPEROWAĆ CAŁYM FOTELEM DO TYŁU I DO PRZODU. cIEKAWE CZY oMEGA c MA JUŻ REG. KIEROWNICY?

Omegi B maja regulacje kierownicy. Ale modele z elektrycznie regulowanymi fotelami tej opcji nie posiadaja.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

Zmartwiły mnie nieco bo choć dobrze że mi sie elektrycznie fotele ruszają to jednak choć 'kołyska' (dzięki za info - wykorzystałem) trochę pomaga to jednak nie załatwia całkiem sprawy..
Ale faktycznie - skończyłem dalsze szukanie bo takiej regulacji u mnie nie ma.

Omegi C niby maja w katalogach regulację kierownicy, ale kto wie czy to nie jest tak samo jak w B - albo masz bracie elektrykę pod siedzeniem i się ciesz, albo jak nie masz to na osłodę możesz sobie kierownicą ruszać w pionie..

Pozdrowienia