MotoNews.pl

[s] Chromy, klatka, amorki, silnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siemka
Na sprzedaż jak w temacie.
Foty na www.vectropagus.fotosik.pl

Klatka, home made nie zgodna z zał. J cena: 250zł + przesyłka

Chromy: stan jak na zdjęciu, cena 120zł + przesyłka
amorki od cc przerobione do malca: komplet 100zł + przesyłka(fotki na życzenie)

Obrotek lumel ms2: oklejony dookoła taśmą-taki kupiłem-nie wiem czy popękany-szybka cała:cena 50zł+przesyłka

Wałek świątka 760 bez szklanek przebieg 1-1,5kkm: cena 250zł + przesyłka

Silnik na oryginalnym nowym wałku Kałuży 555, głowica -4,5 mm, powiększone zawory, poprawione i polerowane kanały, miedź, zamch stoczony i wyważony ok.3 kg, pustak, pomodzony gaźnik, duże kolo altka. Przebieg od złożenia <1kkm. Cena 650zł + przesyłka
Jest opcja aby silnik poszedł na części jeśli będą chętni na wszystkie części. Silnik obecnie jest złożony gotowy do włożenia do autka i odpalenia więc foto mogę na chwilę obecną zrobić poglądowe całego silnika.
P.S. Silnik zrobiony na bazie silnika po przebiegu 65kkm. Niwe są w nim szklanki i wałek rozrządu-reszta to części używane z oryginalnego silnika.

a jakie masz amorki i ile chcesz za nie?

Cenę masz napisaną.
Amorki są olejowe, producenta nie pamiętam.

Witam,
jestem zainteresowany klatka...
prosze powiedz mi z jakich rur jest zrobiona i ile mniej wiecej wazy ... czym spawana i jak duzo trzeba by w niej przerobic zeby byla dobra do zalacznika J ?
i skad jestes - jakie koszta przesylki do Lodzi

Klatkę kupiłem razem z malcem i o jej wykonaniu ciężko mi coś powiedzieć. Znawca rur i spawów nie jestem także mogę Ci jedynie zmierzyć grubość rury. Jeśli chodzi o przeróbkę do załącznika J do chyba będzie ciężko będzie po wymaga on papierów na rury i papierów spawacza, w dodatku przednie pałąki trzeba by zrobić od początku aby mogła stwarzać pozory załącznikowej.
Jeśli chodzi o transport to może by się udało dostarczyć ją do Łodzi lub gdzieś na trasie W-wa-Katowice za free

Patrząc na zdjęcia tej "klatki" to trzeba by w niej wszystko przerobic żeby była zgodna z załącznikiem

Niestety tak dlatego cena taka jak za zwykła klatkę a nie załącznikową

jakie te amory ( charakterystyka), są utwardzane czy to oryginał z cc?

wstępnie klepie

[ wiadomość edytowana przez: Hell dnia 2008-08-14 14:39:53 ]

Oryginalne z cc.
Charakterystyka: dużo przyjemniej i bardziej sztywno prowadzi się autko w stosunku do utwardzanej serii ale jeszcze można mówić o jakimś komforcie, natomiast w porównaniu z bilsteinami to są zdecydowanie bardziej miękkie.

dobra amorki do mnie

Byłbym chętny na wałek kałuży głowicę i duże koło alternatora! Jeśli oczywiści silnik pójdzie na części! Wstępnie klepię! jaka cena?

Cytat:
2008-08-14 11:52:51, cichy_b0b pisze:
Patrząc na zdjęcia tej "klatki" to trzeba by w niej wszystko przerobic żeby była zgodna z załącznikiem

po prostu ktoś nie znał słowa giętarka

od reki biore glowice miedz kolo od altka i moze gaznik jak bedzie miła cena i szybki dil

Silnik jeśli zgłosi się więcej chętnych na poszczególne części to wtedy go rozbiorę.

Ceny jeśli ma iść na części:
-wałek Kałuży ze szklankami: 270zł +przesyłka
-głowica: 130zł + przesyłka
-duże koło altka z paskiem 925 (pasek poniżej 100km przebiegu od nowości): 130+ przesyłka
-miedź: 20zł
-rurka od 600-tki: 10zł + przesyłka
-zamach ok.3kg: 90zł + przesyłka, zamach 4,5 kg: 50zł + przesyłka
-pomodzony gaźnik: 50zł + przesyłka, jest też opcja 3 różnie modzonych gaźników za 100zł + przesyłka
-pustak: 30zł + przesyłka
-blok + cały dól: 50zł + przesyłka

Dodatkowo dochodzi:
-maska od fl: 30zł + przesyłka
klapa od elx: 30zł + przesyłka
-rozrusznik na linkę: 30zl + przesyłka
-kiera (raczej do obszycia) z nabą: 50 zł + przesyłka-to nie jest ta na zdjęciu

Chyba tyle: jak coś sobie przypomnę to dopiszę

Może jakiś update??

ja biore caly silnik

Amorki poszły, wałek 760 sprzedane.
Pozostałe fanty włącznie z silnikiem dalej do wzięcia.
Dochodzi seryjna skrzynia biegów po 60 tyś przebiegu, nie wyje. Cena: 50 zł + przesyłka.

Felgi 12-tki(stan taki sobie) z zimówkami Frigo S30 (ok.5-6mm bieżnika) : 50zł para + przesyłka.
Felgi 13-tki: 2 sztuki do pomalowania + 2 pomalowane na biało. Możliwość sprzedaży z żyjącymi Dębicami Vivo 145/70/13: Cena za felgi 15zł zwykłe, białe 20zł, z oponkami po 30zł.

Podeślij foto felg na tybekgrindcore@o2.pl interesowałby mnie komplet 4 sztuk. Chodzi mi o felgi 13" pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Tybek dnia 2008-08-26 13:30:40 ]

Postaram się foty dziś zrobić i wrzucić na vectropagus.fotosik.pl.
Dam znać na priv jak już będą.

chromy nadal do wzięcia??