MotoNews.pl
0 Nowa strona klubu - nowe wiadomosci - nowy projekt (21847/0) - NT

Nowa strona klubu - nowe wiadomosci - nowy projekt

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam nadzieje, ze projekt w koncu ostateczny. Sprawdzony, powinno wszystko dzialac. Nieskomplikowany schemat powoduje, ze kazdy niezaawansowany htmlowiec da sobie rade update'owac strone (WIELKA zaleta - update to kwestia minut, nie dni ).

Do dokonczenia potrzebne mi sa tylko kody licznika i 'mystat', ale jakos nie potrafie zalapac Lasombry, a probojac wyluskac ten kodzik z obecnej strony po prostu czuje sie nieswojo kod jest zbytnio poplatany a niepotrzebnych znacznikow zbyt duzo.

Pozostaje mi rowniez miec nadzieje, ze nowa strona Wam sie spodoba. Przed wystawianiem opinii prosze o jako tako cale zwiedzenie tejze strony, a nie o wejscie na strone glowna i 'blabla costam zle' . Dziekuje

Glownym zamyslem, gdy tworzylem ta strone, byl fakt, ktory wpadl mi do glowy po pierwszym wejsciu na espero.of.pl (kiedy jeszcze szukalem informacji co to w ogole za auto ) - pomyslalem wtedy 'oo, na tej stronie nie bola mnie oczy' pomimo faktu, ze byla juz 2ga czy 3cia w nocy a mnie patrzaly doslownie strzelaly jak popcorn od komputera. Zachowalem wiec ta ceche strony "nieoczojebnosc", zeby nowych, no i starych tez , uzytkownikow grafika nie razila po oczkach, nawet przy zgaszonym swietle w pokoju po zapoznaniu sie z cala trescia strony.

Pozostawilem menu tylko po lewej, poprzedni (pomaranczowy) projekt mial menu cholernie rozbudowane, teraz zostalo to zastapione ikonkami (pozdrowienia dla kolegi z serwisu GameOnly - Matta, u ktorego takowe ikonki uswiadczylem na stronie domowej; byly one swoista podswiadoma inspiracja dla mnie w tej kwestii).

Aby maksymalnie ograniczyc "stalym bywalcom" forum czas dostepu do forum, dorzucilem "szybki wybor" - forum w obu wersjach dostepne zaraz po kliknieciu .

Coz, nie bede dalej gledzil. Jesli sie komus mimo wszystko nowa wersja nie podoba - PRZEPRASZAM, wszystkim niestety nie dogodze, strony internetowe sa jak wszystko inne - jedni maja taki gust, drudzy inny.

Jesli Lasombra akceptuje cala sprawe, prosze o przedelegowanie domeny espero.of.pl na adres www.espero.website.pl.

Konto zostalo zalozone dzieki uprzejmosci Adminka, wynalazl on bowiem je na stronie glownej serwisu hosterskiego www.piwko.pl (swoja droga niezly adres hehe). Serwis ten udostepnia nam 60mb przestrzeni dyskowej i co wiecej, nie chca za to zadnego bannera, tak jak np. na espero.free.komrel.net, gdzie jest limit sciagniec, banner itd... .

Czekam teraz na wszelkie materialy na strone na mojego maila (profil!, co by wszystkie dzialy pouzupelniac. Pare osob chetnie pisalo sie na pomoc w kwestii felietonistycznej, teraz maja pelne pole do popisu. Nie pamietam niestety kto i co, ale domniemane osoby pewnie wiedza, ze o nie chodzi .

Zatem - enjoy it, Klikajac zgadzasz sie, ze strona moze miec zawartosc erotyczna i potwierdzasz, ze masz 18 lat )

DOPISEK !!! Akurat gdy wyslalem tego posta, serwer padl . Wszystkich chetnych do obejrzenia nowej wersji strony zapraszam pod numer GG 451258 gdzie podziele adresem (strona tymczasowo na moim prywatnym serwerze).

[ wiadomość edytowana przez: Cwikus dnia 2003-07-28 20:58:26 ]

Dostalem od Cwikusa namiary i obaczyłem jego dzieło.Podoba mi sie

[ wiadomość edytowana przez: Petersen dnia 2003-07-30 14:24:17 ]

Nowy, ZAWSZE DZIALAJACY adres strony

STRONA ESPERO

Z tego tez serwera bedziemy korzystac !

dla mnie eXtra, ikony w poradach poprostu super, ta z zegarami wyglada jak wyjęta z 2Fast2Fourius

Jestem pod wielkim wrażeniem. Brawko Cwikus

Czytam forum po kilku dniach nieobecności (krótki wyjazd) i juz zmiany - robiace wrażenie - swietne te ikonki - az strach pomysleć jak wróce na forum po wyjeździe wakacyjnym. Czy ja to wszystko wtedy poznam ???

Ciężki ten serwer "Piwko"

Trzeba coś pomyśleć majster Ćwikuś ??

Cytat:
2003-07-30 13:26:36, torito pisze:
Ciężki ten serwer "Piwko"

Trzeba coś pomyśleć majster Ćwikuś ??

spojz 4 posty w tym temacie do gory od Twojego...

Ten jest OK
PZDR

czy korzystacie już z nowej strony jako głwónej strony klubowej???

Witam
kiedy zostanie podmieniony adres.
na który z obecnie działających ????

PZDR

Lasombra w chwili obecnej siedzi w anglii i praucje na nowy spojler . Wraca juz niedlugo i mysle ze wtedy podmieni adres.

Cwikus, brawo. Włożyłeś w to na pewno sporo swojego cennego czasu, ale efekt jest COOL !!!. Pozostaje mieć nadzieje, że pozostanie Ci jeszcze zapału na dokończenie stronki i bieżące uzupełnienia IMG]/smilies/87.gif[/IMG]
Jeszcze raz podkreślam jest