MotoNews.pl

Czy my mamy jakikolwiek baner??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nic nie mówie ale chciałem wstawic sobie na strone firmowa ale nigdzie czegos takiego nie znalazłem a powinno to wyłazić każda szczeliną : /

w szoku bede jak sie okaże ze po tylu latach nikt nie zrobił baneru

[ wiadomość edytowana przez: greenberg dnia 2008-08-28 14:41:01 ]

O i Baner jest od dawna

Najpierw podaj adres strony, gdzie chcesz ten baner umieścić i zapytaj czy wolno. Takie są zasady. Wszedzie.

Cytat:
2008-08-28 18:41:26, Navi pisze:
Najpierw podaj adres strony, gdzie chcesz ten baner umieścić i zapytaj czy wolno. Takie są zasady. Wszedzie.

tutaj znaczy się

moge miszczu Navi ?

[ wiadomość edytowana przez: greenberg dnia 2008-08-29 09:05:23 ]

Cytat:
2008-08-28 18:41:26, Navi pisze:

Nie wiem gdzie to wyczytales, ale strony zza czasów PRLu juz są nieaktualne

Cytat:
2008-08-29 13:20:06, Cwikus pisze:
Nie wiem gdzie to wyczytales, ale strony zza czasów PRLu juz są nieaktualne

Nie wiem do czego zmierzasz, ale to właśnie teraz prawo chroni zawartość naszych stron, znaków handlowych, logo firm itp. tym bardziej, że obecnie większość znaków towarowych jest zastrzeżona.
Nie wyobrażam sobie by ktoś umieścił logo mojej firmy bez naszej wiedzy i zgody.
Poza tym w dobrym tonie jest zapytać właściciela o zgodę.

Cytat:
2008-08-29 14:52:04, kisztan pisze:
Nie wiem do czego zmierzasz, ale to właśnie teraz prawo chroni zawartość naszych stron, znaków handlowych, logo firm itp. tym bardziej, że obecnie większość znaków towarowych jest zastrzeżona. Nie wyobrażam sobie by ktoś umieścił logo mojej firmy bez naszej wiedzy i zgody. Poza tym w dobrym tonie jest zapytać właściciela o zgodę.

Do tego, ze grafika wklejona powyzej nie byla tworzona przez Naviego.

Wystarczy, że wkleję Twoje logo z podpisem znak towarowy zastrzeżony własności blablabla i już po sprawie. Komu zabronisz reklamować Twoją firmę? Tylko temu, kto robi to w złym tonie, oczerniając, kłamiąc, kradnąc teksty lub tekstoskrypty.

Cytat:
2008-08-29 15:00:49, Cwikus pisze:
Do tego, ze grafika wklejona powyzej nie byla tworzona przez Naviego.

A co to ma za znaczenie?
Cytat:
Wystarczy, że wkleję Twoje logo z podpisem znak towarowy zastrzeżony własności blablabla i już po sprawie. Komu zabronisz reklamować Twoją firmę? Tylko temu, kto robi to w złym tonie, oczerniając, kłamiąc, kradnąc teksty lub tekstoskrypty.

Sam sobie przeczysz w powyższym zdaniu.
A poza tym. Ja to wstawiłem na stronę?
Cytat:
Copyright (c) Polish Club Espero
gfx: tt studio
code: Cwikus

Greenberg: Możesz. Tylko prośba - nie linkuj do oryginalnego pliku a skopiuj go i zapisz lokalnie na własnym serwerze.

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2008-08-29 22:04:40 ]