Kierownica do Samary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Czy ktos montowal do Samary taka kierownice?
Czy nie ma problemow z montazem i czy wszystkie dzwignie (kierunki, wycieraczki) sa normalnie dostepne?
Ogolnie, jak ta kierownica wyglada w Samarce i jak sie sprawuje?

[ wiadomość edytowana przez: Alvpol dnia 2005-08-16 22:35:59 ]

oczywiscie pasuje od strząła wszystko oki bez problemu ładnie w rekach lezy nadaje niesamowitego wygladu jak chcesz tanio kupic slij priv do Jasia z Lublina ma takie na sprzedaz z logo "lada" a nie czym stam innym

Wszystko dziala i pasuje bez problemu w tej chwili nie mam akurat bo posz;y ;] Bede mial za kilka tygodni wiec daj znac jakby co. Pozdro

Cytat:
2005-08-16 22:46:02, arsen pisze:
oczywiscie pasuje od strząła wszystko oki bez problemu ładnie w rekach lezy nadaje niesamowitego wygladu jak chcesz tanio kupic slij priv do Jasia z Lublina ma takie na sprzedaz z logo "lada" a nie czym stam innym

Sugerując się podanym linkiem do fotki. Na przedstawionej kierownicy nie jest ona z czymś tam innym tylko pisze tam samara.

Cytat:
2005-08-17 08:01:12, Grzegorz75 pisze:
nie jest ona z czymś tam innym tylko pisze tam samara.

a na jasiowych jest sliczne logo łady a nie kolorowy odpustowy napis

Cytat:
2005-08-17 02:46:35, Jasio pisze:
Wszystko dziala i pasuje bez problemu w tej chwili nie mam akurat bo posz;y ;] Bede mial za kilka tygodni wiec daj znac jakby co. Pozdro

A po ile u Ciebie chodza te kierownice?

Zapraszam na priv

Czy mozna taka kierownice zamontowac w 2107
(standardowa jest tragiczna)

Istnieje takze wersja do klasykow. Celem dalszych informacji zapraszam na priv

Jeździłem z taką w 2107.
Po rozstaniu się z ładną odsprzedałem kiere ramzesowi z FSO AK.
Kiera sprawdza sie w 100% wszystko pasuje "od ręki".
polecam

P.S.
Tak dla ciekawości, moja kierownica przyjechała do mnie aż z Harkowa (czy tam Charkowa), a okazało się że wyprodukowano ją w........Sanokun (o ile dobrze pamiętam).

Witam!
Posiadam taką kierownicę, zresztą zakupiłem ją właśnie u Jasia i jest super. Bardzo dobrze się trzymie w rękach i ogólnie polepsza wygląd samarki od środka. Z monażem nie ma większego problemu. Polecam!

Tak to jeden z moch klientow Ciesze sie ze pasuje ale mi z moja tez sie fajnie jezdzi. Pozdro

czy kierownica ktora pasuje do wiekszosci fiatow bedzie pasowala do lady samary??
o taka mi chodzi mniej wiecej

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2005-09-04 17:05:36 ]
[ powód edycji: poprawa linka! ]

ludzie poradzcie!! czy kierownica z malczana albo duzego fiata pasuje do samary?

Ta która widnieje na zdjęciu będzie pasować
Ktoś zrobił swoistego "składaka"
Do kiery Monte Carlo przymocował część z wieloklinem od Samary
Problemem może być tylko trwałość połączenia pomiędzy tymi częściami

pzdr
CHIO

Chio a z kad wiesz ze to od samary?? i jak myslisz warto ja kupowac czy niebardzo??

Wiem bo mam oryginalną kierownicę do Samary (na haku) w garażu
Myślę że za tą cenę warto zaryzykować

pzdr
CHIO

kupilem, kiera nawet fajna, tylko musze ja zalozycz jeszcze, i jakas kulka w srodku lata, ale za 25zl to mysle ze o wiele lepsza od ladowskiej

ja do swojej samary zapiołem kierownice pięcio ramienną od uno zajebiście wygląda bez znaczka itp.

te które sprzedaje Jasio sa nbaprawde zajefajne i w przystepnej cenie chio nawet ostatnio montował.A do 07 tez sa takie bardzo ładnie to wyglada a nie proponuje pchac kierownicy od malacza do łady bo mojemu koledze który załozył do 2105 policja zaproponował 50 zł