MotoNews.pl

Fiat 125P-instrukcje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Chciałbym się przywitać ze wszystkimi.

Poszukuję instrukcji obsługi, książek napraw Fiata 125P rocznik 1974, w wersji elektronicznej. Może miałby ktoś z Was takową do udostępnienia?

Pozdrawiam

ja się spotkałem tylko z morawskim do poloneza w necie.
wątpię by komuś chciało się skanować ponad 300 stron. odżałuj te kilka złotych i kup papierową wersję, ja trafiłem za 1,75(!) w dobrym stanie właśnie z 74r. trzeba tylko trochę poszukać i czasami poczekać.

Witaj

Dzięki za odpowiedź. Rozumiem, ale wiesz kto "pyta nie błądzi".

Pozdrawiam

Jeśli ona wygląda analogicznie do poźniejszych, to w książkach można znaleźć nawet więcej informacji.

Witam

Jeśli możecie to oceńcie, która książka dotycząca fiata 125p (1974) jest pełniejsza, zawierająca więcej szczegółów itp.: Kowala "OBSŁUGA I NAPRAWA SAMOCHODÓW FIAT 125P", czy Kaima "NAPRAWA SAMOCHODÓW POLSKI FIAT 125P"?
Wiem, że obaj panowie byli jednymi z kilku twórców pojazdu ale może jakieś różnice są?

Trzeba mieć obie, a najlepiej to tak jak ja po kilka wydań każdej z różnych lat, bo niestety zawartość z wydania na wydanie też się zmieniała. Przykładowo taki istotny parametr jak luz osiowy wirnika rozrusznika to można znaleźć tylko w jednej książce.