MotoNews.pl
1 Szukam "zapinek" do wlotu powietrza (26866/0) - NT

Szukam "zapinek" do wlotu powietrza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kiedy umieściłem fotki swojego kanta w profilu, ktoś napisał ze
przydałoby się jeszcze załozyć chromowane wloty powietrza na tylne słupki.
no i hehe MAM!!!
dzisiaj zaczepiłem goscia na ulicy który wsiadał właśnie do swojego kanta, i pytam się go czy bardzo mu zalezy na tych jego wlotach. on na to że to dla niego nie ma znaczenia bo on uzywa auta do jazdy a nie do szpanowania (! - jaki miły człowiek i nie widzi problemu aby sie zamienić (sic!)
jak juz je przełozyłem to sie grzecznie spytałem czy sobie coś za nie liczy ale on tylko machnoł ręką i pojechał.
pozdrowienia i szczesliwej drogi życzę panu!!

wlociki są śliczne chrom nigdzie nie odpada tylko trochę brudne i sie nie świecą ale od czego jest pasta polerskaniestety potrzebuje ja jakos zamontować, wydaje mi sie że powinny byc do nich jeszcze jakies zapinki które pasują w otwory w budzie- u tamtego pana były przyklejone na coś.. a ja nie chcę ich przyklejac bo to bez sensu. co mi poradzicie/ może spasują kołeczki od mocowania listw z metrcedesa beczki? jakies pomysły?

P.S. jeszcze tylko załatwić te zderzaki które widziałem w gdyni na pewnym gracie i do szczescia pozostanie mi znaleźć kołpaczki w dobrym stanie

albo kup kołeczki do mocowania tylnich świateł/ przednich migaczy do malca, albo kup kołeczki do mocowania tapicerki na drzwiach też do malca może któreś podejdą ?

niestety to musza byc kołki okragłe, a te od tapicerki nie ma gdzie włozyć a raczej nie sięgną do otworu. pozatym chyba by troszke wlot odstawał..
a mozektos mi skombinuje orginalne? waga znikoma i mozna w kopercie wysłać..

Ja wlasnie sobie takie wloty zafundowalem za cale 2 zł. i w miejsce dziur po plastikowych wlotach musisz sobie zapodac oryginalne kołki plastikowe okrągle , ktore byly tylko do tego , no chyba ze sobie znajdziesz pasujące od czegos innego,mojego kanta z tymi wlotami mozesz sobie obejrzec na poscie "fotki z Krakowa" ostatni zlot, stoi tylem kolor blue, Pozdrawiam