Gdzie butla w RAV-ce?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, uzytkowników. Zastanawiam sie nad zakupem Ravki, albo Ferozy, jak wiadomo auta te nie posiadaja bagaznika, ktorego potrzebuje, a kolo maja na tylnych drzwiach. Z reguly jezdze sam, wiec zaden problem wyrzucic tylne fotele i wstawic butle za przednimi, jednak czasami biore zone i dziecko w foteliku i wtedy przydaloby sie jedno siedzenie z tylu. Czy wie ktos jak to sie ma do przepisow, gdybym wyrzucil jeden tylny fotel i w jego miejsce wstawil butle??

czy mógłby ktoś odpowiedziec mi na moje pytanie??

nikt nie zna odpowiedzi??

Próbowałeś na innych forach ?
Może ,,LPG" lub ,,Toyota" (google wypluje jakieś adresy).

nie próbowałem. sprobuje, dzieki

witam, ostatnio montowaliśmy w Toyocie Rav4 z 2005r, poj 2362cm i daliśmy tam koło o pojemności 52 litry wewn, była opcja założenia 2 zbiorników małych by było równo (potem nakryć te zbiorniki jakąś płytą ,,) ale klient zdecydował się na jeden,
pozdrawiam

ale to chyba była długa Ravka? Mnie interesuje krótka, z lat 90tych. Koło, to chyba na podłoge w bagażniku i wtedy na gore płyta. Ale to w moim modelu odpada, po prostu brak takiej powierzchni podłogi, ale skoro zakładacie gaz, to pewnie wiecie, czy jest dozwolone zamontowanie butli na wysokosci tylnego siedzenia, czy musi byc za ostatnim rzedem siedzen?