6 Runda SMT - 09.11.2008

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Parę fotek z imprezy:

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2008-11-10 12:46:26 ]

ta hopka kapitalna na tym cięciu!!
na poprzedniej elim tylko mi opowiadano ale teraz moglem to sam przezyc
Może mniej efektowna anizeli ta duza hopa ale zdecydowanie bardziej podnoszaca poziom adrenaliny bo nie tylko trza bylo skoczyc ale trafic takze na tor jazdy obok beczki i pozniej złożyc sie do nawrotu na placyku wszystko na pelnym ogniu zresztą kto widzial ten wie

podziekowania dla Piska ze sie nie bal fury mi uzyczyc i sorry za podrapane drzwi

Cytat:
2008-11-10 13:25:42, MikeVTi pisze:
ta hopka kapitalna na tym cięciu!! na poprzedniej elim tylko mi opowiadano ale teraz moglem to sam przezyc Może mniej efektowna anizeli ta duza hopa ale zdecydowanie bardziej podnoszaca poziom adrenaliny bo nie tylko trza bylo skoczyc ale trafic takze na tor jazdy obok beczki i pozniej złożyc sie do nawrotu na placyku wszystko na pelnym ogniu zresztą kto widzial ten wie podziekowania dla Piska ze sie nie bal fury mi uzyczyc i sorry za podrapane drzwi

kto powiedział że sie nie bałem waże że fura zdała egzamin a drzwi sie spoleruje

Super foty piter
Ciekawe tylko ile imprez będzie ta hopka bo znając organizatorów to można przypuszczać, że niedługo to cięcie będzie dość gęsto obstawione przez opony

O tak, było extra!! Bardzo fajna konfiguracja trasy. Chłopaki w Renault 5 szli na kapciu od 3 zakrętu!
Kto z Furiatów nie startował na torze, lub sie zastanawia niech się szykuje, mają być na początku grudnia będą ostatnie zawody pod nazwą "zimowe grand prix"
Jak widać po sprzęcie są "amatorskie" choc w klasie 4 wygrał niesamowicie wymiatający kierowca cywilnego saxo.

On-board

Filip

mini klip
chłopaki co cliówką uszkodzili beczkę to ci sami co kiedyś biało -czerwonym maluchem dachowali na nawrocie

[ wiadomość edytowana przez: JOHYM dnia 2008-11-11 12:25:30 ]