Śląski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wybieram sie na rajd Slaski,jesli ktos jedzie rowniez niech da znac zeby zorganizowac nocleg.

ja jade w piatek jak sie uda ale tylko na 1 dzien bo w sobote szkola

Cholera ja w piątek pracuję ........ ale możę pojadę w sobotkę. Na jakie OSy (bzzzzzyyy) się wybierasz?

Ja też jadę, ale będę siedział na serwisie najprawdopodobniej.

Cytat:
2003-09-03 16:29:33, krzychoo pisze:
Ja też jadę, ale będę siedział na serwisie najprawdopodobniej.

To pewnie sie spotkamy,bo qmpla znajomy startuje w rpp,a drugi zna sie dobrze z Lukas(moze tym razem zdarze zobaczyc asa Leszka )

Cytat:
To pewnie sie spotkamy,bo qmpla znajomy startuje w rpp,a drugi zna sie dobrze z Lukas(moze tym razem zdarze zobaczyc asa Leszka )

A która załoga w RPP? Ja będę na serwisie Darka Grudniewskiego a on ma wspołny z Marcinem Paseckim z RPP.

Cytat:
2003-09-04 14:06:25, krzychoo pisze:
Cytat:

A która załoga w RPP? Ja będę na serwisie Darka Grudniewskiego a on ma wspołny z Marcinem Paseckim z RPP.

Załoga Artur Natkaniec/Mateusz Węgrzyn. Zdaje się, że chłopaki bardzo dobrze znają się z Grudkiem

Cytat:
Załoga Artur Natkaniec/Mateusz Węgrzyn. Zdaje się, że chłopaki bardzo dobrze znają się z Grudkiem

A owszem, znają się. BTW jak tam samochód Artura? Nie widziałem go po Śląskim, ale ponoć już raczej nic z niego będzie. A może da się jednak odbudować?

Raczej nie ma co odbudowywać.

Autko jest na sprzedaż - tak jak stoii
A na przyszły sezon nowe, ambitne plany

No pięknie się chłopaki spisali.

Cytat:
2003-09-16 13:53:45, krzychoo pisze:
No pięknie się chłopaki spisali.

A autko stoii gdzieś w Wieliczce, więc może u Grudka

Cytat:
2003-09-16 18:23:36, filemon pisze:

Niee. Grudek mieszka w Kozienicach. No albo na miasteczku studenckim.

Cytat:
2003-09-16 18:23:36, filemon pisze:

Niee. Grudek mieszka w Kozienicach. No albo na miasteczku studenckim.