Proszę o pomoc jakie amortyzatory do cariny II

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. bardzo prosze... 2.0D 90rok

i co zrobic zeby podniesc carine?? jest bardzo niska.. bardzo bym chciał zeby podwyzszyc ja na maksa... jakie amorki do tego dobrac??

chce zeby była wysoka bo ta toyota słuzy mi tylko do prac tzw rolnych...

Jak chcesz pojezdzic jeszcze kilka latek kup KYB na 2-3 roczki murowany spokuj.
Amorki nowe podniosa ci auto moze, powtarzam moze 1cm wiec kupa najlepiej zrob sobie nowe sprezyny na wymiar tych co masz tyle ze grubsze 1mm buda ci pojdzie z 4-5cm w gore i juz zapomnisz o lezacych policjantach czy kraweznikach kiedy masz wiecej niz jedna osoba na pokladzie.

Perzan w swojej cari ma chyba z przou czy tylu robione i poszla mu buda bardzo ladnie w gore i autko bardziej twarde sie zrobilo

Cytat:
2008-09-13 08:51:31, Cromm pisze:
Jak chcesz pojezdzic jeszcze kilka latek kup KYB na 2-3 roczki murowany spokuj. Amorki nowe podniosa ci auto moze, powtarzam moze 1cm wiec kupa najlepiej zrob sobie nowe sprezyny na wymiar tych co masz tyle ze grubsze 1mm buda ci pojdzie z 4-5cm w gore i juz zapomnisz o lezacych policjantach czy kraweznikach kiedy masz wiecej niz jedna osoba na pokladzie. Perzan w swojej cari ma chyba z przou czy tylu robione i poszla mu buda bardzo ladnie w gore i autko bardziej twarde sie zrobilo

dzieki a czy bedą pasowac sprezyny od toyoty avensis t22 ?? wiem ze tył pasuje bo sam mam od t22 ale przód??

wtedy byłaby wysoka.. ale czy by to pasowało....

[ wiadomość edytowana przez: MarcinD4D dnia 2008-09-13 13:49:42 ]