No i mam szyber

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiec mam dziurę w dachu.
zwykły uchylany farmont z eskorta 85r za 80zł z przesyłką , no i oczywiście jest GIT (przynajmniej dla mnie i za taką kasę)
przy najbliższej okazji się pochwalę na żywo.

o zdjęciach nawet nie śnijcie bo nie ma czym zrobić a gdyby nawet to jeszcze trzeba wiedzieś jak wsadzić na forum

Ps. no i się pochwaliłem i jest mi hapi

kurcze a tak mysalem ze fotki zobacze ale super ze go zalozyles ja tez bym chcial szyber dach ale kasy niema

Ooo, gratuluje! Cos sie nie chwaliles, ze cos takiego bedizesz zakladal Za taka kase w dodatku to ekstra sprawa, jak to wsyzskto wyglada ocenimy na zlocie

kurcze domagamy sie zdjec !! tez o tym myslalem

Co się tak na te zdjęcia uparliście? Szyberdachu nie widzieliście nigdy?

Też bym chciał ale martwi mnie jakosć montazu - pojawiająca sie rdza, przecieki itp. przyjemności ... Jakoś nie mam zaufania do domorosłych "wyrzynaczo-montowaczy"...
BTW : nie wiecie może czy duzym problemem byłoby zamontowanie elektrycznego ?

hmm nie widze roznicy miedzy recznym a elektrycznym tzn w sensie problematycznosci..domyslam sie jednak ze mowiac elektryczny chodzi ci o taki wpuszczany w dach..to moze byc problem tzn podsufitka bedzie nizej i pewnie trzeba bedzie przerabiac...natomiast elektryczny odsuwany na zewnatrz auta nie jest zadnym problem..po za cena..lasombra mial cos takiego ale kupil okazyjnie za 800zl na kotsisa..natomiast normalnie to kolo 2tys kosztuje..szkoda kaski

Odświerzam. Ma ktoś jakiś namiar na kogoś kto mógłby założyć mi Szyber ??? Mam do kupienia za 50 zł. Niestety nie Elektryczny. Ale takich zwykłych jest więcej. Wszystkie po 50

Cytat:
2008-09-18 12:47:49, Ikarus260 pisze:
Odświerzam. Ma ktoś jakiś namiar na kogoś kto mógłby założyć mi Szyber ??? Mam do kupienia za 50 zł. Niestety nie Elektryczny. Ale takich zwykłych jest więcej. Wszystkie po 50

lepiej zamontuj dekiel od pralki większa pewność ze nie będzie ciekło

Z pewnego źródła, że klej do szyb samochodowych załatwi sprawę.

Cytat:
2008-09-18 13:26:13, Ikarus260 pisze:
Z pewnego źródła, że klej do szyb samochodowych załatwi sprawę.

szyber "na stałe" ??
..."świetny" pomysł (tylko po co wtedy wydawać te 50zł ...+ klej )