{s} fotele recaro lancia thema{skora alcantara}

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam komplet foteli oraz boczkow drzwiowych ze skory alcantara{zamszowa skora} z lancii themy turbo 16v. kolor bezowy stan foteli dobry, bez dziur, przednie fotele recaro regulowane elektrycznie, dzialaly. do tego bezowa wykladzina podlogi z themy w dobrym stanie.

moze ktos chce "wyposazyc" kanta lade czy poloneza?

200 zl or best offer

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2008-09-17 19:10:09 ]

Przednie do Kanta nie pasują - jest o jakieś 15cm za wysoko. Wywaliłem takie, bo przy wzroście 182 musiałem się wiecznie garbić za kierownicą.

dzieki krzemu

to sa fotele z lancii wiec wiadome ze nie pasuja od razu do poloneza, trzeba wymodzic nowe mocowania, podobnie jak i w przypadku kubelkow dla wysokich kierowcow trzeba fotele obnizyc i do podlogi przymocowac

panowie 100 zl za komplet skorzanej tapicery, okazja wyprowadzam sie z jednego garazu i musze sie tego pozbyc w przyszlym tygodniu to pojdzie do ogniska jesli nikt sie nie skusi

ja poczekam az spadnie do 50zl to wtedy moze to wsadze do salonu
(mam chate nie wykonczona )

[ wiadomość edytowana przez: kania_ dnia 2008-09-22 11:54:35 ]

bart, chce ci sie pstryknac dobre fotki fotela kierowcy??

Cytat:
2008-09-22 11:53:42, kania_ pisze:
ja poczekam az spadnie do 50zl to wtedy moze to wsadze do salonu (mam chate nie wykonczona ) [ wiadomość edytowana przez: kania_ dnia 2008-09-22 11:54:35 ]

Chce Ci się jechać do Dębicy? Za 50 możesz sobie takie mieć z full lipitryką i dupogrzejami.

jak bart niebedzie chcial sprzedac za 50zl i bedzie chlastać sfoje to moze sie wybiore

w poniedzialek rano klient fotele zabral, case closed

pewnie trez zabral do garazu obok