Safari 5 i mptrojka- pytanie do elektronikow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
J.w. wie ktos z was gdzie sie wlutowac kebelkiem zeby podlaczyc mp3? Moge ewentualnie zamiescic zdjecie plytki

kup sobie transmiter czy jak sie to nazywa i bedziesz mogl podlaczyc bez ingerencji w sprzet...

cos takiego

wole sie wlutowac niz kupowac jeszcze jeden diwajs.

kup pan sprzęta,po co robić dziwną droge ,jak sprzęt jest gotowy?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

a to twoje safari nie ma z tyłu gniazda do magentofonu? to by rozwiązało problem.

transmitery nie mają niskiego UKFu i tu może być problem.

Mogę Ci zrobić fotkę gdzie jest podłączone gniazdo pod magnetofon.

fiat_maniac gniazdo rozwiązuje problem tylko cześciowo niestety. Po pierwsze jest problem z kupieniam wtyczki, a po drugie i tak trzeba pokombinować, bo gniazdo po włożeniu wtyczki przełącza wzmacniacz radia na odbiór silnego sygnału, a wyjście słuchawkowe takiego nie daje.

i pavlus jak zwykle wytlumaczyl o co biega
Jesli mozesz zrobic tę fotkę to będę zobowiązany!

prezesie wejdź na forum www.elektroda.pl tam rzeźby są konkretne czasem i możesz safari przerobić na nowoczesne radio w starym opakowaniu nawet

dziekuje.

Wlutuj się w miejsce oznaczone na płytce "8"

Od strony ścieżek wygląda to tak:

Przetestowane działa ale metody badawczej nie pokażę, bo kolega Krzemowy dostał by zawału

A przy okazji ktoś wie czym wyczyścić tą płytkę żeby tak nie straszyła ?? Czy lepiej tego nie ruszać jak działa ??

dobra glupie pytanie ale kabelek ma 3 zyly (no mozna powiedziec ze dwie) a tu tylko jeden pkt do lutowania

masa (oplot albo najbliżej oprawki w Jack'u ) idzie po prostu do obudowy ( albo połowy ścieżek na płytce, jak otworzysz radio to zaraz będziesz wiedział o co chodzi ), 2 kanału nie masz gdzie podłączyć bo radio jest mono, może można je jakoś połączyć ( diodami ?? ) ale to już Mnie przerasta. Ja po prostu zaizolowałem.

[ wiadomość edytowana przez: pavlus dnia 2008-09-28 23:49:46 ]

ok czyli to zwykla masa. dzieki jak zwykle

zagadaj do Ola z warszawy. On ma u siebie w Oliwce poprzerabiane safari, chba nawet tak, jak Ty byś potrzebował. Na pewno udzieli Ci informacji =)

dwa sygnały skręć ze sobą i tyle nałoży się sygnał i będzie mono masę do masy

tak mialem zrobic bo sobie przypomnialm ze kiedys tak mialem w jakims wzmacholu