| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-07-29 19:30:22 To rzeczywiście niewiele, jednak pamiętac trzeba, że z tyłu jest mniej roboty |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-07-29 20:11:09 Wy w Gdańsku to nie dajecie ludziom zarobić, zanizacie ceny i tworzycie nieuczciwą konkurencje |
Remlen Hyundai GETZ Poznań | 2003-07-30 08:33:31 Macieju75 nie dziw się, że w Gdańsku wymiana kosztuje 70 PLN (aż 70 PLN). W Poznaniu na ul. Suszki kosztuje 29 PLN/szt. co daje razem 58 PLN PZDR. |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-07-30 10:20:50 No nie, znowu powiedza, że poznaniaków wyrzucono ze Szkocji za skapstwo A swoją drogą jak tanio to pewnie kiepsko Natomast co do ustawienia zbiezności to są dwie szkoły - taka którą Ty reprezentujesz i inna która mówi, że po każdej interwencji w zawieszenia kontrola zbiezności jest wskazana, ja przy okazji wymiany amorków i sprężyn, czy pózniej końcówek drązków takie ustawienie zleciłem - także z tego powodu, że nigdy wczesniej nie było one w moim aucie przeprowadzane. |
Remlen Hyundai GETZ Poznań | 2003-07-30 10:47:33
Wcale nie kiepsko A czy jak zmienili Ci te amorki to widziałeś co gościu robił z tą zbieżnością czy tylko powiedział "USTAWIONE" i git? Wcale nie chodzi o skąpstwo bo furki trzeba naprawiać dobrze i tanio albo tanio i dobrze! POZDRO. |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-07-30 11:15:54 Zostało ustawione i git.
Espero prowadzi sie eXtra??? To z załozenia jest fałszywa teza |
Remlen Hyundai GETZ Poznań | 2003-07-31 08:12:10
Nie twierdzę, że ESPERO
Czyli co? Pokręcił Ci końcówkami drążków kierowniczych? Widziałeś to? Bo co innego mógłby zrobić POZDRO. |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-07-31 09:53:02 Niestety nie potrafię opowiedziec Tobie szczegółów tej czynności, choc byłem przy niej obecny, wszystko odbywało sie w zakładzie specjalizujacym się w ustawianiu geometrii auta przy uzyciu sprzetu. Wartosci potrzebne do własciwego ustawienia sa czerpane z katalogu i odpowiadają konkretnie danemu modelowi auta.
Uprzedzając ewentualne Twoje watpliwości nie miałem i nie mam poczucia, iz przeprowadzając te badanie zostałem naciagniety, czy tez oszukany. Inna sprawa to taka, że nie mam tendencji do spogladanie mechanikom na rece przy ich pracy, moja kontrola ogranicza się jedynie do sprawdzenia czy zlecone czynnosci zostały wykonane. |
Remlen Hyundai GETZ Poznań | 2003-07-31 10:19:02 Nie miałem zamiaru Cię wkurzyć!? Pytam tylko bo w Espero z tego co wiem można sobie pokręcić tylko końcówkami drążków, bo nic innego nie idzie zrobić! A możesz powiedzieć za ile to robiłeś i gdzie? Sam bym sprawdził czy u mnie nie trzeba by ustawić zbieżności?! PZDR. |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-07-31 10:26:35 Wkurzyć??? Nie, jestem jak zwykle zupełnie spokojny, chyba słowo pisane jest winne temu, że nie pozwala prawidłowo odgadnac nastroju rozmówcy.
Ten zakładzik jest na ulicy Syrokomli (specjalizuje sie w peugeotach) a wiec nie daleko od tego goscia od amortyzatorów, którego adres Tobie już jakiś czas temu podawałem, rozumiem ze wybrałeś warsztat na ul. Suszki? Cena za zbieznośc okragła tzn 50 zł - czasem wydaje mi się, że nizsze stawki za jakąkolwiek robote przy aucie już nie istnieją Też macie zamiast ikonek różne kwadraciki i krzyzyki??? |
Remlen Hyundai GETZ Poznań | 2003-07-31 10:35:38 U tego gościa co poleciłeś na Syrokomli wymieniłem faktycznie za 50 PLN tarcze i klocki hamulcowe - spoko facet do pogadania!
Na Suszki wymieniałem raz amory w BMW (bo tanio było i dobrze A ta zbieżność to za tym gościem? Ja mam ikonki nie krzyżyki |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-07-31 10:59:13 Zbieznośc to praktycznie po drugiej stronie ulicy, ale to chyba nie stanowi problemu bo warsztatów jest wiele. |