Właśnie zostałem Tatą

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
urodziła się córeczka!

No nie! Nie podejrzewałem Cię o ojcostwo!
Gratulacje!
Ma się rozumieć że od małego będziesz jej wpajał zainteresowania motoryzacyjne?

gratuluje !!!!!!!!!!!!

Tak.
Jutro kupuję kolejne Espero, rozmontowuję na części, konserwuję, a na 18-stkę jej złożę.
Jestem tak podekscytowany, ,że chyba zaraz pójdę się przejść na około bloku.

To swietna wieczorno - nocna wiadomośc, wszystkiego najlepszego dla Mamusi, Coreczki i Tatusia. Zamiast spacerów wokoło bloku proponuje pojscie spać, jeszcze wiele przed Toba nieprzespanych nocy. Czy imie juz wybrane???
Gratulacje

gratuluje!!!!!

dziękuję wszystkim.
Na imię będzie miała Aleksandra czyli Ola.

Jednak chyba nie zasnę - zbyt duże przeżycie.

Ho ho ho. Świetna wiadomość na zakończenie dnia.
Gratuluję

Ola Sahel - dobrze brzmi
Pozdrowienia - dobrej nocy wszystkim esperomaniakom - jutro liczymy na dalsze dane a wiec wzropst , wage i kolor oczu - choc na razie pewnie granatowe - trzymajcie sie ciepło

dane podam od razu:
2750 gram
53 cm
czarna czuprynka
i ogólnie podobna do mamusi, czyli wszystko jak najbardziej w porządku (jak na 3-tygodniwego wcześniaczka)
Na razie to tyle. Dobrej nocy wszystkim. Idę spać (spróbować)

Aleksandra... ładne imię.... takie same jak mojej kobitki
A 3 kilogramowe dziecko to "spory kawałek mięsa" jak na wcześniaka!

Gratuluję córeczki !!..wcalei nie dziwię się, że nie możesz wyluzować...jak sobie przypomnę siebie to za Boga nie wiedziałem co ze sobą zrobić i wogóle jak się zachować!!...Jedno tylko wiedziałem -zakochałem się w niej bez pamięci od pierwszego wejrzenia!!!!!!!...Tobie też tego życzę

Gratulacje!!! Ja to przezywalem 21 lat temu.Pamietaj : male dzieci _ mly klopot duze dzeci _ duzy klopot,choc ja nazekac nie moge Pozdr. Z999

Gratulacje Sahel !!!

Teraz masz dla kogo tak naprawdę żyć !

Ja również dołączam się z gratulacjami
Domyślam sie że teraz jesteś w mniejszości, więc pomyśl w przyszłości żeby było przynajmniej 2:2

GG

GRATULAAAAAAACJE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GRATULACJE SAHEL. NIECH CI SIĘ ZDROWO CHOWA.

Moje gratulacje.@!! teraz wszystko przed tobą.!!!! NIech nam wyrośnie piękna miłośniczka Espero...

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czyli będziemy mieli nową klubowiczkę niedługo, SUPER !!!!