Odebrałem nowy dowód...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...a w nim mam takiego oto kwiatka

Ale jaja...

Dobrze, że nie MiraLola

Cytat:
2004-12-03 17:14:41, -SerU- pisze:
...a w nim mam takiego oto kwiatka

Ciesz się że Ci nie wpisali tak jak kiedyś pewnemu właścicielowi motocykla:

"Rodzaj nadwozia i przeznaczenie: motocykl izoterma"

Pozdro

-----------------
Może i stary, ale za to brzydki.

Ale kase biorą jak za towar pełnowartościowy. To są efekty naszych czasów, gdzie każdy może być specjalistą w dowolnej dziedzinie, tak jak tu, zero pojęcia o motoryzacji u urzędnika w Wydz Komunikacji względnie w drukarni.

Hehe norma mieszkasz w Polsce ,mnie już nic nie zdziwi ...

Urzędas najwyraźniej myślał o jakiejś Oli...

Ja tez dzis odebralem nowy dowod, ale jak narazie nie znalazlem zadnych bledow.

Kiedys w dowodzie od fiata mialem wpisany wogole jakis inny numer silnika i rodzaj nadwozia - otwarty, czyli zrobili mi w urzedzie fiata kabrioleta

Lekko licząć połowa społeczenstwa wymawia MIRAFIOLI,słyszałem tez MILAFIORI...cóż więc się dziwić pani z okienka.A przeciez gdy odbieramy dowód trzeba sprawdzić wypisane w nim dane.

Cytat:
2004-12-03 17:43:51, kaovietz pisze:
Lekko licząć połowa społeczenstwa wymawia MIRAFIOLI,słyszałem tez MILAFIORI...cóż więc się dziwić pani z okienka.A przeciez gdy odbieramy dowód trzeba sprawdzić wypisane w nim dane.

to pierwsza sprawa

A po drugie - nie wierze, ze "panienka z okienka" kiedykolwiek slyszala nazwe "Mirafiori" , a tym bardziej nie kojarzy tego z samochodem...

no a piosenka z tekstem: "Ragazza da Napoli, zajechał Mirafiori na sam trotuar wjechał kołami..." itd...

Cytat:
2004-12-03 17:56:01, -SerU- pisze:
no a piosenka z tekstem: "Ragazza da Napoli, zajechał Mirafiori na sam trotuar wjechał kołami..." itd...

Jacek Zwoźniak "Ragazza da provincia"

Pozdro
Tony

-----------------
Może i stary, ale za to brzydki.

Jak dla mnie to jest numer jeden:

Ktoś ma coś lepszego?

A zaglowki miales oryginalne, czy moze z plusa??

Cytat:
2004-12-03 23:27:42, Race_D pisze:
Jak dla mnie to jest numer jeden: Ktoś ma coś lepszego?

Rejs, no to jak to było przykręcone? To kwitek Sera? Boze, wziąłbym pałkę od takiego i wybatożył go na miejscu interwencji za tak bezgraniczną głupotę.

Cytat:
2004-12-03 23:31:45, robreg pisze:
Rejs, no to jak to było przykręcone? To kwitek Sera? (...)

Prawidłowo zapewne, tylko nieprawidłowymi śrubami . Aż normalnie qrna oblookam kilka śrub jutro w poszukiwaniu jakichkolwiek znaków. A na nakrętkach też powinny być?

ps. Tak, to jego kwit jak widać .

Tak, to jest mój wtórnik. Na śrubach nie stwierdzono znaczków bezpieczeństwa B i dowód popłynął

Spóźniłeś się o całą sekunde

Cytat:
2004-12-03 23:35:44, -SerU- pisze:
Tak, to jest mój wtórnik. Na śrubach nie stwierdzono znaczków bezpieczeństwa B i dowód popłynął

No ochujeli chyba, żeby czegoś takiego szukać???? Wiem, ze bym za to beknął, ale spytałbym się go czy przypadkiem sie z małym na mózgi nie pozamieniał, i czy nie chciałby sprawdzić, czy śruby skręcające panewki w silniku są odpowiednio cechowane....

albo powiedzialbym ze znak B jest ale od strony gwintu... byl na nim namalowany

Wydziiały komunikacji to "potrafią" dobrze opisać samochód. Ja miałem dowód rejestracyjny od Łady 2104 czyli 1300, który w rubryce "marka pojazdu" miał : Łada 2104 kombi 1500 i nikomu nie przeszkadzało że trochę nizej jest pojemnosć silnika 1294 ccm.