MotoNews.pl
5 Duże dzieci (163465/26) - NT

Duże dzieci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Parę osób pytało mnie o moją córę więc piszę dla wszystkich.
Ola będzie brała udział w odcinku 49 i 51.
Zdradzę tematy:

Odcinek 49
1.Co to jest kompleks
2.U cioci na imieninach.
Gośćmi 49 odcinka będzie Michał Prokop (ma 2,07 m wzrostu) i 3 siostry Steczkowskie (Cecylia,Justyna,nie pamiętam jak miała trzecia na imię).Będzie miała wejście też Orkiestra z Chmielnej.

Ocinek 51
1.Parlamentaryzm
2.Bezludna wyspa
Gośćmi 51 odcinka będzie Tomasz Lis i Hubert Urbański.
O ile byłem na nagraniu 49 odcinka i gdzieś mnie widać na widowni, to na 51 byli już dziadkowie.Ja nie mogłem się urwać z pracy.

A znasz może daty emisji w TVP ?

Gratulują córki, moja Dominika jest chyba zbyt nieśmiała na takie programy.

Odcinek 49 będzie w tą sobotę o 17:10 na TVP 2

Aha, Prokop nazywa się Marcin, a ta trzecia siostra Steczkowska, to Magda

Memory 5, Madziarka i wszystko jasne

Cytat:
2006-10-25 14:56:12, kisztan pisze:
Gratulują córki, moja Dominika jest chyba zbyt nieśmiała na takie programy.

Gratki To zależy jakby zachowywała się na castingu.A casting polegał na tym,że ekipa telewizyjna przyjechała do przedszkola i za zgodą dyrektorki przedszkola zadawali dzieciakom pytania i nagrywali to.Wszystko odbywało się w naturalnych dla dzieci warunkach,bez żadnych przygotowań itp.Potem rodzice podpisywali zgodę na publikację materiałów w TV i koniec spotkania. Pytań było od cholery, a to co pokazują to jest 1/100 tego co było nagrane.Dla nas był to kompletny zaskok,jak zadzwonili i zaprosili na nagranie w studiu.
Więc uprzejmie proszę klubowiczów o nie posądzanie nas, rodzicieli, że w jakiś sposób staramy się wykreować Olkę na gwiazdę.

Cytat:
2006-10-26 07:15:40, JaRabbit pisze:
Więc uprzejmie proszę klubowiczów o nie posądzanie nas, rodzicieli, że w jakiś sposób staramy się wykreować Olkę na gwiazdę.

Wyczuwam gdzieś tu świastaka

Cytat:
2006-10-25 14:56:12, kisztan pisze:
...moja Dominika jest chyba zbyt nieśmiała na takie programy.

Ale za to jak ma ładnie na imię

[ wiadomość edytowana przez: Dicer dnia 2006-10-26 20:24:08 ]

Cytat:
2006-10-26 20:23:31, Dicer pisze:
Ale za to jak ma ładnie na imię [ wiadomość edytowana przez: Dicer dnia 2006-10-26 20:24:08 ]

No właśnie!
Gratulacje Rabbit.
A Ola będzie w studiu czy w tym cyklu "przedszkolaki z naszej paki"?

Cytat:
2006-10-26 08:57:19, maltoron pisze:
Wyczuwam gdzieś tu świastaka

A ja wiem nawet gdzie on jest. Świstak na stałe mieszka (nigdy jej nie opuszcza nawet) w Warsiafce. Tak, że nam ze wsi pozostało tylko podziwianie swoich popisów na DVD z wesela u rodziny... ale może to i lepiej.

Cytat:
2006-10-26 20:45:43, Esperynek pisze:
No właśnie! Gratulacje Rabbit. A Ola będzie w studiu czy w tym cyklu "przedszkolaki z naszej paki"?

W studiu. Te ładne imię tyczyło się Dominiki .Bo Dicer to też Dominika

No gatulacje. Właśnie oglądam program i pokazali przez chwilę dumnego tatę kiedy córa recytowała wieszyk

No, brawo brawo,a teraz właśnie polecial tekst, że dzieci na imprezach "nie mogą sie bić i dotykać prądu"

Wielkie brawa dla Oli!

Wielkie brawa dla tych co ją "stworzyli"

Pozdrawiamy serdecznie całą Rodzinkę

No no widziałem widziałem

Pozdro Paint

[ wiadomość edytowana przez: Paint dnia 2006-10-29 20:26:47 ]

Brawa dla Różowej Gwiazdeczki

.Dzięki Wam wszystkim. Ale i tak wycięli ciekawsze sceny.I to nie te z Olką w roli głównej

Cytat:
2006-10-28 20:05:50, JaRabbit pisze:
.Dzięki Wam wszystkim. Ale i tak wycięli ciekawsze sceny.I to nie te z Olką w roli głównej

A soooo??...może to Ciebie Jacku też przepytywali a potem chytrze nie wyświetliły ??

Mam nadzieję że "czyniki zewnętrzne" nagrały mi ten program ...z przyczyn innych nie mogłem przebywać w tym czasie w okolicy jakiegoś podłączonego do prądu i anteny TV

Pewnie wycięli sceny o tym jak dzieciaki mówiły o "dwóch takich co ukradli księżyc"

Cytat:
2006-10-28 20:17:04, bogdan1 pisze:
A soooo??...może to Ciebie Jacku też przepytywali a potem chytrze nie wyświetliły ??

Po części było tak: Reżyser mówi Tata Oli-uśmiechamy się-pauza..... i oklaski.I tak z każdym rodzicielem.Wycięli 3/4 sto lat co śpiewały Steczkowskie, wycieli też jak Olka mówi że rodzice każą jej ubierać się w spodnie na urodzinach, a on lubi sukienki-co jest totalną bzdurą , bo spodnie ma zakładane na czas przemieszczenia się do kids-play'u (urodziny ma w styczniu).Ale tego oczywiście nie powiedziała.

Ciesz się, że nie powiedziała jak mówisz na kota tak jak w tej anegdocie z "Od przedszkola do Opola"