[S] C30LE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam na sprzedaż C30LE z mojej srebrnej Omegi 3000. Auto przywiezione 2miesiące temu z niemiec. Byłem nim na ostatnim zlocie więc obecni mieli okazja sprawdzić jego stan i możliwości. Zakupiłem Ome z przebiegiem 217tyś - udokumentowane niemieckimi rachunkami z przeglądów itd. Aktualnie ma 219tyś. Silnik został niedawno wyciągnięty z 3000, więc jeśli któryś z ewentualnych zainteresowanych nie miał okazji go posłuchać / widzieć jak sobie radził na 1/8 mili w Bornym Sulinowie na XVI LOB PARTY to można zaczerpnąć opinii u kogoś z tam obecnych.

Pozdrawiam,
Eryk

Cytat:
2008-08-05 19:06:32, eron pisze:
więc jeśli któryś z ewentualnych zainteresowanych nie miał okazji go posłuchać / widzieć jak sobie radził na 1/8 mili w Bornym Sulinowie na XVI LOB PARTY to można zaczerpnąć opinii u kogoś z tam obecnych. Pozdrawiam, Eryk

radził sobie jakby miał więcej pary niż fabryka przewidziała

Cytat:
2008-08-05 19:06:32, eron pisze:
Mam na sprzedaż C30LE z mojej srebrnej Omegi 3000. Auto przywiezione 2miesiące temu z niemiec. Byłem nim na ostatnim zlocie więc obecni mieli okazja sprawdzić jego stan i możliwości. Zakupiłem Ome z przebiegiem 217tyś - udokumentowane niemieckimi rachunkami z przeglądów itd. Aktualnie ma 219tyś. Silnik został niedawno wyciągnięty z 3000, więc jeśli któryś z ewentualnych zainteresowanych nie miał okazji go posłuchać / widzieć jak sobie radził na 1/8 mili w Bornym Sulinowie na XVI LOB PARTY to można zaczerpnąć opinii u kogoś z tam obecnych. Pozdrawiam, Eryk

A co w jego miejsce wkładasz???No bo chyba nie rozbiłeś auta???

To co miał w poprzednim

Jako że niedługo wracam - UP