MotoNews.pl

Lusterko zewnętrzne prawe...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Takie pytanko, może wie ktoś czy do naszych bolidów pasuje jakieś inne lusterko od innego bolidu, bo jak patrzę na ceny do espero to mi się nóż w kieszeni otwiera. A może od jakiegoś pasuje.
Pozdrawiam.

czyżby stare uległo całkowitemu zniszzeniu ?
jak nie to
wiem, bo sam montowałem Mechanizm Sterowania Lusterkiem pasuje od Renault Laguna jedyny problem to odwrócona polaryzacja (góra=dół prawo=lewo ...) ale czy taniej bedzie od renówki?
Wkład z podgrzewaniem to max 30zł z wysyłką!

Nie uległo zniszczeniu w formie elektryki, ale całego korpusu czyli pewien jegomość przechodził koło auta i rzekomo niechcący je utrącił, zastałem owe lusterko wiszące na kablu, więc uszkodzeniu uległ korpus lusterka, który jest od spodu i trzyma się na nim wszystko...obudowa i elektryka jest OK. Myślałem po prostu że może od jakiegoś innego auta pasuje na przekładkę samego wnętrza lusterka.

Cytat:
2008-10-12 21:22:45, jarecki124 pisze:
Nie uległo zniszczeniu w formie elektryki, ale całego korpusu czyli pewien jegomość przechodził koło auta i rzekomo niechcący je utrącił, zastałem owe lusterko wiszące na kablu, więc uszkodzeniu uległ korpus lusterka, który jest od spodu i trzyma się na nim wszystko...obudowa i elektryka jest OK. Myślałem po prostu że może od jakiegoś innego auta pasuje na przekładkę samego wnętrza lusterka.

hamstwo!
wątpie ze od inneg pasuje. Moze ktoś z Klubowiczy bedzie miał na sprzedaż lusterko, bez środka albo jechać na szrot.

[ wiadomość edytowana przez: franko25 dnia 2008-10-13 10:56:54 ]