Moj nowy wydech

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niby jest juz o nowych nabytkach temat, ale nie bede tam wtracal swoich nabytkow Dzis nabylem nowy wydech dla mojej Bestyjki by jej sie lzej oddychalo. Wrazenia sa same pozytywne, jest cicho, jest szybko, jest mocno od samego dolu. W porownaniu do tego co mialem, czyli bez katow i oryginalne tlumiki, to:
- silnik ladniej sie wkreca,
- ciagnie mocniej od dolu, wczesniej dol byl mulisty i nierowny,
- jest duuuuuzo ciszej, szum opon i wiatru w uszczelkach jest gloniejszy
- ladniej sie prezentuje
- i uwaga najpiekniejszy numer - DZIALA MI ABS , nie wiem co sie stalo, ale wczesniej ABS wylaczal mi sie po kilku km, teraz po 40km mi sie nie wylaczyl. Specjalnie jeszcze przed wjazdem na dzialke wcisnalem ostro heble i kurka ABS sie uruchomil

jedyny minus jaki zauwazam, to taki ze kazde skrzypniecie, pyrkniecie, stukniecie w samochodzie, przewalajace sie graty w bagazniku teraz slysze.

Tak to wyglada w rzeczywistosci:

Ogolny widok od spodu

po kolei - koncowa i tylny tlumik

tlumiki srodkowe

katy

widok ogolny z tylu samochodu

Dzisiaj prosze tylko chwalic i gratulowac, bo caly czas jestem uradowany nowym zakupem i nie chce humoru sobie psuc. Od jutra mozecie pisac wedle uznania

Cytat:
2008-11-26 18:29:41, fatboy82 pisze:
Dzisiaj prosze tylko chwalic i gratulowac, bo caly czas jestem uradowany nowym zakupem i nie chce humoru sobie psuc. Od jutra mozecie pisac wedle uznania

W takim razie pozostaje mi napisac jedno.
Ładne cacko, naprawdę robi wrażenie

Przyznaję bez bicia- bardzo ładnie to wygląda. Możesz przypomnieć u kogo zlecałeś robotę? Cały efekt jest jak najbardziej pozytywny, też przymierzam się do robienia wydechu ale to przy nowym silniku, dlatego pytam. A widać że jakiś uczniak raczej tego nie robił

pozdrawiam

Wydech robiła firma ATC i prosze od razu moj wydech znalazl sie na ich stronie

No bomba... tylko pogratulować

fajowy kondonik na haku

a poza tym coraz ladniej z tylu, tylko ze spojlerkiem cos zrob
Ile takie cudo ??
Moze byc na PW

kondonik super, idealnie pasuje do koloru karoserii, milo kontrastuje Dziwnym trfem hak odmowil posluszenstwa i za cholere nie chce sie wypiac.

a co chcesz od spojlerka? fajowy jest

No... ładny układ oddechowy.Tylko karteczki z kodem paskowym sobie zdrap bo się przypalą

ładnie.

i nawet auto Ci zhamowali, od razu 12KM więcej

ABS - jak spawali pewnie na długo odpięli akku, stawiam, że wkrótce wszystko wróci do "normy".

a condonik po prostu kultowy

Wczesniej juz byl odpinany aku na dlugo i nie pomoglo to z ABSem, wiec to raczej nie to.

Co do tych 12KM to nie wiem skad wzieli, mi powiedzieli ze moze przybyc do 12KM, na stronie widze ze przybedzie 12KM. Z tego co wiem, to auto nie bylo hamowane, no chyba ze zapomnieli mi o tym wspomniec Bardziej zalezalo mi na jakosci, trwalosci i poziomie glosnosci wydechu niz na dodatkowych kucach (oczywiscie o ujmowaniu kucy nie bylo mowy )

piękny widok aż serce się raduje jak się patrzy

No to mów ile dałeś???

abi niewazne ile dalem, wazne ze jest efekt i ladnie wyglada i milo mruczy

Tam takie same katy Tylko reszta stara :-/

Filmiki robiłem komórką i ich jakość jest lekko mówiąc do d..y, ale daje jakis poglad, zwlaszcza nagranie na postoju. Niestety mozliwosci zbierania dzwieku przez komore sa bardzo ograniczone. Na pewno to tak nie pierdzi

Wydech w trasie

Wydech na postoju

Fatboy tyle porad madrych nam tutaj dajesz a po zmianie skrzyni na manuala nie wpadles na to (przeciez kontrolka S daje uporczywie znac) aby skoro joz niema automata to pozbyc sie i kompa skrzyni??? Nawet powiedzialbym ze wypadaloby zrobic maly miszmaz z 2 kabelkami przy kompie silnika po zmianie na manuala.No ale ponoc ja sie nieznam

wiesz jak to jest, dajesz rady, ale samemu sie nie chce robic Tak na powaznie, to po wymianie na manual Marios powiedzial, zeby zostawic komp od ASB, bo ma zostac, a kontrolke wyjac by nie denerwowala. Dopiero podczas niedawnej rozmowy z Kuba wyszlo, ze jednak nalezy wyjac kompa. O kabelkach pamietam ze kiedys czytalem, ale nie wiem ktore to sa, a jak jeszcze zly miszmasz zrobie i przestanie mi auto jezdzic to dopiero bedzie. Jak Kuba przecwiczy temat kabelkowy, to zastosuje go u siebie

Cytat:
Wydech w trasie

To jest z programu uwaga pirat

Cytat:
2008-11-27 18:47:35, seweryn80 pisze:
To jest z programu uwaga pirat

oczywiscie testy z Niemiec Gdzie bym smial tak szalec na polskich drogach

Cytat:
Marios powiedzial, zeby zostawic komp od ASB, bo ma zostac, a kontrolke wyjac by nie denerwowala.