Espero na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wypożyczając ostatnio przyczepę kempingową zauważyłem u gościa na placu częściowo rozebranego esperaka.

Samochód na razie stoi w Wesołej na ul.Niemcewicza ,ale do końca roku gość chce wywieźć go na złom.

O ile plastiki ze środka to można kupić wszędzie to w tym esperaku warto wziąć prawy przedni błotnik i prawe przednie drzwi - były chyba wymieniane krótko przed odstawieniem go na kołki bo nie ma na nich nawet śladu rdzy (zaglądałem też pod uszczelkę pod drzwiami).

Kontakt do właściciela samochodu: 0-501-573-296 p. Aleksander (nie mam nazwiska).

Aha , kolor zielony, dokładnie taki jak mój.

Nie moje lecz sąsiada ale też granatowe 1.8 z klimą.Prawie wszystkie częsci oprócz z tego co wiem zderzaka noska maski przednich błotników,siedzenia kierowcy i kierownicy (te dwie ostatnie ja kupiłem) .Telefon do niego
Kom 608 557 780
Dom32 2141378

Cytat:
2008-10-10 21:41:16, slawekk pisze:
Wypożyczając ostatnio przyczepę kempingową zauważyłem u gościa na placu częściowo rozebranego esperaka. Samochód na razie stoi w Wesołej na ul.Niemcewicza ,ale do końca roku gość chce wywieźć go na złom. O ile plastiki ze środka to można kupić wszędzie to w tym esperaku warto wziąć prawy przedni błotnik i prawe przednie drzwi - były chyba wymieniane krótko przed odstawieniem go na kołki bo nie ma na nich nawet śladu rdzy (zaglądałem też pod uszczelkę pod drzwiami). Kontakt do właściciela samochodu: 0-501-573-296 p. Aleksander (nie mam nazwiska). Aha , kolor zielony, dokładnie taki jak mój.

masz 41L czy 42U ???

42U