MotoNews.pl

Goraca prosba... Chojnice :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hey witam,mam wielka prosbe do osob z Chojnic,lub przejezdzajacych przez te okolice. Mam na oku Sharana, chcialbym aby ktos mogl go troche pomacac Wlasnie szukam takowego egzemplarza,ale niepokoi mnie dosc maly przebieg, a wysfichtana kierownica,mieszek od lewarka i chyba wstawiona nowa poduszka powietrzna,lub lepiej nie...atrapa AirBagu, Chcialby,aby ktos to zbadal,przez pare dni nie moge sie wyrwac z Gdyni za widnego.

sharan

Wal do Grain-a

A gdzie dokładnie on stoi. W piatek będę śmigał przez Chojnice to mogę zajrzeć. Szkoda, że wcześniej nie wdepłem na forum bo dzisiaj właśnie byłem w Chojnicach. Jak co daj znać na priv to w piątek mogę obejrzeć.

Hey,super. Dzwonilem do goscia,ale to jakis dziadek,ktoremu zieciu wstawia do ogrodka fury na handel. Wiec niczego sie nie dowiedzialem. Powiedzialem,aby pogadal z zieciem co i jak i poprostu sie spytal o ile byl krecony licznik Jak spusci z ceny ,to pare kafli bedzie w razie czego na reanimacje,hehe Wieczorem mam dzwonic,to powie mi dokladnie co i jak z tym Sharanem. Dam pozniej namiary.

Hej jak coś to moge podjechać i oblookać nie ma problema, w chojnicach co drugi to handlarz wiec trzeba uwazac na to co sie kupuje jak bedziesz cos wiedział to pisz obadamy temat

Poprosilem goscia o numery VIN i dzisiaj rano sprawdzilem w pobliskiej AutoSkodzie. Poprostu swietna rzecz,cala historia serwisowania auta, usterkowosc, oraz co najwazniejsze przebieg
A wiec,licznik cofniety o 90.000 km ! Wiec realny przebieg to 234.000. Ja czlowiek wychowany na omegach,wiem ze tym czym jezdze ,to z takim przebiegiem auto dlugo mi posluzy. A jak ma sie taki przebieg w silnikach 1.9 TdI ? Generacja na pompowtryskiwaczach 115 kucy. Wedlug inspekcji po Vinie, auto mialo sprawdzana glowice przy 230.000 i wymieniona uszczelke. Wiec narazie nie bede was fatygowal,jesli chodzi o chojnice. A watpie,zeby gosciu ostro spuscil z tonu,jesli chodzi o kase. Poinformuje go,aby zmienil opis auta,nie oszukiwal ludzi.