Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2008-11-03 10:16:35 Hey witam,mam wielka prosbe do osob z Chojnic,lub przejezdzajacych przez te okolice. Mam na oku Sharana, chcialbym aby ktos mogl go troche pomacac ![]() sharan |
![]() Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2008-11-03 10:51:09 Wal do Grain-a ![]() |
![]() Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2008-11-03 13:34:12 Hey,super. Dzwonilem do goscia,ale to jakis dziadek,ktoremu zieciu wstawia do ogrodka fury na handel. Wiec niczego sie nie dowiedzialem. Powiedzialem,aby pogadal z zieciem co i jak i poprostu sie spytal o ile byl krecony licznik ![]() |
grain LOB MEMBER eSSS 8 chojnice | 2008-11-03 19:12:01 Hej jak coś to moge podjechać i oblookać nie ma problema, w chojnicach co drugi to handlarz wiec trzeba uwazac na to co sie kupuje jak bedziesz cos wiedział to pisz obadamy temat ![]() |
![]() Mariusz_P LOB SYMPATYK Limo Long Vehicle Gdynia Kosakowo | 2008-11-04 09:03:07 Poprosilem goscia o numery VIN i dzisiaj rano sprawdzilem w pobliskiej AutoSkodzie. Poprostu swietna rzecz,cala historia serwisowania auta, usterkowosc, oraz co najwazniejsze przebieg ![]() A wiec,licznik cofniety o 90.000 km ! Wiec realny przebieg to 234.000. Ja czlowiek wychowany na omegach,wiem ze tym czym jezdze ,to z takim przebiegiem auto dlugo mi posluzy. A jak ma sie taki przebieg w silnikach 1.9 TdI ? Generacja na pompowtryskiwaczach 115 kucy. Wedlug inspekcji po Vinie, auto mialo sprawdzana glowice przy 230.000 i wymieniona uszczelke. Wiec narazie nie bede was fatygowal,jesli chodzi o chojnice. A watpie,zeby gosciu ostro spuscil z tonu,jesli chodzi o kase. Poinformuje go,aby zmienil opis auta,nie oszukiwal ludzi. |