[s] 126@900 + części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
postanowiłem sprzedać mojego kaszla 900. Zależy mi by sprzedać go w całości z częściami, najlepiej komuś z forum dlatego nie wystawiam go jeszcze na allegro.
od myślników wymienię co w nim siedzi lub co dodaję:

BUDA:
- prosta
- bez rdzy
- obspawana
- 4x halogeny wesem
- akumulator nowy kupiony we wrześniu

WNĘTRZE
- solidna klatka
- obrotomierz lumel
- kubły bimarco b
- szelki
- kiera montecarlo i inna skórzana mała
-siatka na kaski

ZAWIESZENIE
- bile z tyłu 2lub 3 zawody w tychach po regeneracji
-sprężyna z trucka D na pół + seryjne + jeszcze jedne coś pomiędzy
-resor sklepany+ splanowane + zwykłe podstawki
bile z przodu kupione jako urzywki sprawne ale brzydkie bo po odnowieniu nie wyschły przed zawodami i się poscierała farba.
-hamulce seria =4Xszczęki ferodo
-koła 3 komplety:zimowe/szutrowe markgum 12 + 13 dayton d110 wszystko w super stanie + treningowe 12
- zwrotnice po regeneracji 2zawody temu

SILNIK
-900 na gaźniku aktualnie icev dokładam jeszcze jednego takiego i chyba 2 sztuki iba
-wałek ireco jakiś średni
-głowica splanowana 1,3mm obrobiona, sprawdzona w zakładzie i ponaprawiane wymagające tego gniazda i dotarte zawory 1 zawody temu
-chodzi ok odpala i nie dymi zbytnio
-chłodnica z przodu przewody pod spodem wiatrak włączany automatycznie + ręcznie z kabiny

WIAŻNIEJSZE DODATKOWE CZĘŚCI
- 1 kompletny silnik z uszkodzoną panewką poza tym stan bdb razem z osprzętem + jakieś części z trzeciego silnika (dla chętnych jeszcze 2 silniki 650
- skrzynia z bisa sprawna uszczelniona z przełożonym dzwonem od 650 na nowych poduszkach bisowskich (nawircone otwory do mocowania w budzie) + dwie uszkodzone skrzynie w częściach
- dużo innych drobniejszych o których nie pamiętam ale jest tego sporo

WADY
- przekładnia kierownicza ma już lekki luz
- cieknie olej z pokrywy rozrządu - złożona awaryjnie ze starą uszczelką -postaram się to zrobić
- wyrwana jedna szpilka od mocowania tylnej belki
- po założeniu krótkiego skrętu nie byłem na zbierzności

najchętniej wszystko razem ale wiem że to mało realne dlatego cenę ustalam na 3000 za wszystko!!!
jak nie będzie chętnych to pomyślę o rozbieraniu ale mam na to bardzo mało czasu więc nie będę wykręcał żeczy za 30 pln. Na szybkiej sprzedaży mi specjalnie nie zależy narazie. Zanim zdecyduję się rozkręcać wystawię na allegro. Kontakt najlepiej 664997833 lub pisać pw lub posty ale nie mam często dostępu do neta.

foto z tychów aktualne
foto
w galeriach z tej imprezy są też inne zdjęcia

jakies zjdecia tych kublow mozna prosic i ewentualna cene pozdro

Cytat:
dlatego cenę ustalam na 3000 za wszystko!!! ...

Cena jest przecież podana

narazie dajmy czas ewentualnycm chętnym na zestaw acha link do tematu o aucie: https://www.motonews.pl/forum/?op=fvt&t=197154&c=257&f=25&start=20

auto ma ubezpieczenie do 28-08-2008 przegląd do 12-12-2008
cena spada do 2500

no litości nie każcie mi go rozkręcać łobuzy
skoro jesteście tak bezlitośni to piszcie czy kogoś interesują jakieś części. jak się na allegro nie sprzeda to go rozczłonkuję jakoś.

heja
mnie interesowałoby
- szelki
- kiera montecarlo i inna skórzana mała
- siatka na kaski

ile za to sobie zyczysz ? i czy masz jakies fotki

mnie ewentualnie klatka i szelki jeżlei to jakieś dobre 4 pkt

Witam
Mnie interesuja felgi rekiny z oponami lub bez.

[ wiadomość edytowana przez: Domage dnia 2008-10-19 23:32:28 ]

szelki są 3 punktowe, a felgi są od poloneza,
za te dwie kierownice 2 szelki i siatke może 150?

Mnie interesują szelki i kubły. Ile chciałbyś za 1 fotel z mocowaniami i jedne szelki do niego, a ile za komplet 2xszelki 2xkubły+mocowania razem z wysyłką ?

Ile za komplet bilsteinow ??PIERWSZY sie zglosilem zeby nie bylo

Cytat:
2008-10-23 18:07:58, grnb pisze:
szelki są 3 punktowe, a felgi są od poloneza, za te dwie kierownice 2 szelki i siatke może 150?

wszystkie pytania zadalem na privie
bprosze o kontatk w sprawie szelek kierownic i siatki

aukcja malac a na allegro kończy się jutro.
jak się nie sprzeda to postaram się porobić jakieś foty i cennik podstawowych rzeczy.