| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2008-10-25 20:05:00 Zastanawiam się nad kupnem kamery cyfrowej.
Mógłby ktoś polecić jakąś dobrą? Ma ktoś jakieś doświadczenie z kamerami z dyskiem twardym? Nie ma problemu z nagrywaniem na takie kamery przy gwałtownym ruchu , biegu , jeździe samochodem? Lepiej szukać kamery zapisującej na dysk czy na tasiemkę? Wpadła mi w oko kamera Sony HDR-SR11E ,ale cena na razie mocno mnie odstrasza. |
slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2008-10-27 21:43:06 Do zastosowań domowych.
Może ktoś używa kamery którą mógłby polecić. Zależy mi na dobrej jakości obrazie i przydaje się funkcja "night shot" - nagrywanie w kompletnych ciemnościach |
slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2008-10-28 22:54:34
Mam firewire w notebooku. Kilka razy korzystałem z pożyczonej kamery Sony DCR-HC96E. Przez USB można tam było tylko zrzucić obraz od razu na płytę , do obróbki wymagane było fireware. Sama kamera i obraz z niej mi się podobały , ale jednak jest trochę za droga jak na możliwości.
Co myślisz o tej? - Panasonic NV-GS80 Przewrotnie nie spełnia ,żadnego z tych warunków ,ale w tym przedziale cenowym miała jedne z najlepszych opinii w necie.
Duży wybór baterii jest na www.batimex.pl |